“Expo & Burn 2k17”a adunat la Aeroportul Iasi peste 10.000 de pasionati de motoare

0
67

Peste 10.000 de iesenii au venit in acest weekend la Aeroportul Iasi pentru a urmari un spectacol plin de adrenalina – viteza, motoare, indrazneala si talent au fost ingredientele celei de-a IX-a editii a “Expo&Burn 2k17”. Show-ul, organizat de Liga Studentilor de la Mecanica, s-a desfasurat pe vechea pista de la Aeroportul International Iasi, partener in cadul acestui eveniment.

Suntem incantati ca si anul acesta putem sprijini, in calitate de partener, organizarea unui eveniment de asemenea amploare. Aeroportul Iasi a sustinut dintotdeauna proiectele de succes si tinerii care se implica in actiuni pentru comunitate. Ce s-a intamplat zilele trecute la Aeroportul Iasi este o confirmare a promisiunii ca vom continua sa raspundem pozitiv si altor provocari de acest gen si ii felicitam, totodata, pe organizatorii „Expo&Burn” pentru spectacolul antrenant care a atras mii de ieseni. Insa nu doar despre spectacol si adrenalina a fost vorba, ci si despre responsabilitate si constientizarea faptului ca astfel de activitati sportive pot fi practicate numai intr-un spatiu sigur si legal”, au declarat reprezentantii Aeroportului International Iasi.

Iesenii prezenti la eveniment au avut parte de un dublu spectacol – au urmarit demonstratii de drift, cu piloti profesionisti, si probe de indemanare, in competitie fiind inscrisi ieseni pasionati de viteza si motoare. Pe toata durata evenimentului, traficul aerian la Aeroportul Iasi s-a desfasurat conform orarului, astfel ca publicul a putut vedea de aproape aeronavele care au aterizat si decolat de pe noua pista. In paralelel, a fost organizata si o expozitie de autoturisme , proba ce a atras cateva zeci de ieseni. Au fost acordate premii pentru cei mai talentati piloti amatori, iar detinatorii celor mai frumoase autoturisme au fost si ei recompansati de organizatori.

„Editia din acest an “Expo &Burn” a fost cea mai spectaculoasa, tinand cont de locul unde am decis sa aiba loc acest eveniment – pe vechea pista de la Aeroportul Iasi, caruia ii multumim, pe aceasta cale, pentru deschidere si sustinere. In total, 50 de pasionati de motoare s-au inscris in competitie, iar alti 40 de ieseni au venit sa isi expuna masinile. Cei mai talentati au fost premiati; am acordat cate trei premii pentru fiecare proba de indemanare (pentru clasa mica, medie si mare). Am avut onoarea, de asemenea, de a avea alaturi si piloti profesionisti care au prezentat publicului demonstratii de drift spectaculoase. Evenimentul din acest weekend a fost un succes, iar faptul ca am reusit sa ii convingem pe ieseni sa ni se alature in numar mare, in ciuda vremii capricioase, este cel mai pretios feedback. Multumim, de asemenea, celor 50 de voluntari care ne-au ajutat pentru ca totul sa iasa asa cum ne-am dorit”, au declarat organizatorii “Expo&Burn 2k17”.

Evenimentul s-a desfasurat intr-un cadru foarte bine organizat si securizat – au fost prezenti politisti, jandarmi, echipe ISU si SMURD, nefiind inregistrate incidente.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here