Fara transport la Valea Lupului. Consiliul Judetean i-a retras licenta de transport firmei Grup Atyc SRL

0
74

Firma de transport care deserveste traseul Iasi –Valea Lupului, risca sa ramana fara licenta de traseu. Primarul Comunei Valea Lupului a solicitat Consiliului Judetean Iași ridicarea licentei de trasport motivat de neindeplinirea obligatiilor de catre firma SC Grup Atyc SRL.

In luna noiembrie 2016, aceasta a castigat licitatia pentru traseul judetean Iasi-Valea Lupului alaturi de alte doua firme, Sc Geo Tur SRL si Auto Dimas SRL.  Conform documentului anexat licitatiei de traseu, fiecare dintre cele trei firme avea obligatia sa asigure prin rotatie cate o luna, transportul de persoane pe ruta Iasi-Valea Lupului. Incepand cu 1 iunie, traseul trebuia deservit de catre SC Atyc SRL, insa firma nu s-a achitat o obligatiile stipulate in documentele oficiale.

Inspectorii din cadrul Compartimentului “Autoritatea judeteana de transport” al Consiliului Judetean Iasi, s-au deplasat in comuna Valea Lupului unde au constatat ca firma SC Grup Atyc SRL nu a efectuat cursele regulate dus-intors inscrise in programul de circulatie al caietului de sarcini aferent licentei pentru traseul 155. Ca urmare a acestui fapt, transportatorul a fost sanctionat cu amenda de 10 000 lei conform art 45 alin. (7) din Legea nr. 92 /2007- Legea serviciilor de transport public local. Reprezentantii Consiliului Judetean Iasi. vor propune in prima intrunire a plenului CJ aprobarea ridicarii licentei de traseu pentru  SC Grup Atyc SRL.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here