Feriti-va de acest individ! Are mintea odihnita si vrea sa iasa din anonimat prin substituire de persoane

1
74

Natura umana are cai nebanuite pana si pentru cei mai titrati confrati ai lui Jung. Afectati de un ego suprarealist, aparut peste noapte, din frustrari si dude coapte, dintr-un onest medic azi, maine vrei sa te asemeni unui personaj obscur aparut prin tabloide. Asa s-a intamplat si cu respectabilul, dar cvasi-anonimul doctor Bejan Ovidiu- Nicolae, cu cratima fie-i pomenit numele si indexa-l-ar Google!, care s-a pomenit in zorii zilei ca numele care i-a aparut toata viata doar in catalogul de note, pe usa cabinetului si in tusul stampilei, apare, culmea!, si pe Google, si nu in orice context, ci asociat cu amante, clanuri interlope, urmariri si arcuri sarite. In fapt, omul s-a substituit unei alte persoane mentionate in Dosarul „Amanta”, respectiv politistul Bejan Ovidiu- Nicolae, folosit de Nichita la filajul amantei. Ca o simpla constatare ce poate intari afirmatiile anterioare, in timp ce primele pagini ale Google mustesc de numele lui Bejan Ovidiu-Nicolae- politistul, doctorul Bejan Ovidiu-Nicole nu e indexat nici macar ca substrat, undeva in plan subsidiar. Singura mentiune e pe numele cabinetului. Poate fi frustrare mai mare ca un mare kinetoterapeut, chiar cvasi-anonim, sa fie devansat de un biet politist local care nu a facut altceva decat sa amusineze o blonda din local in local? Pentru a repara aceasta nedreptate karmica, normal ar fi ca din devenirea publica intru Google a unor oameni, sa fie scos contextul favorabil si bagate in seama doar CV-urile grobiene cu miros de formol si halate apretate. Din pacate, acest lucru nu sta in putinta noastra, drept pentru care ne-am asumat amenintarile cu avocati si instante ale domnului Bejan, care de fapt nu este acel Bejan despre care s-a scris in ziare, ci este Bejan-ul care apara onoarea si imaginea Bejanilor.

Ma numesc Bejan Ovidiu-Nicolae. Va solicit ca de pe webmaster-ul care administreaza site-ul dumneavoastra sa se stearga link-ul de mai jos sau sa nu mai apara in motorul de cautare ”Google” in momentul tastarii numelui meu, respectiv Bejan Ovidiu -Nicolae, deoarece acest articol la care se face referire imi aduce un grav prejudiciu de imagine prin folosirea de catre dumneavoastra in mod abuziv si fara acordul meu al numelui Bejan Ovidiu-Nicolae intr-un articol defaimator. Am contactat pe aceasta cale si Google de la care am primit raspuns inregistrat cu numarul de referință 6-2282000016256 dar si Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal pentru a le solicita spre rezolvare speta. Conform Directive UE 95/46/CE, privind protectia persoanelor fizice inceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va rog sa dati curs solicitarii mele si sa-mi raspundeti prin confirmare de primire va rog la acest e-mail, in caz contrar voi contacta un avocat si voi actiona in justitie administratorul site-ului dumneavoastra si voi cere despagubiri morale. Precizez ca eu ,Bejan Ovidiu-Nicolae, domiciliat in localitatea Iasi, judetul Iasi, lucrez in domeniul medical si prin acest rezultat al cautarilor Google facute de pacientii mei, imaginea mea cat si activitatea pe care o desfasor au de suferit”, este somatie agramata trimisa pe adresa redactiei de catre stimabilul doctor Bejan Ovidiu- Nicolae, cu cratima.

Ne-a mancat undeva si, in deplinatatea facultatilor mintale si a asumarii deontologice a acestei artificiale probleme, create de un cap luminat dar fara toate tiglele pe casa, i-am oferit omului un raspuns, in care am fi vrut sa-si spunem „ca viata e grea si plina de surprize si fara cele cu care incercam sa ne auto-surprindem, ca substituirea de persoane nu e o calamitate dar poate dauna penal sau civil, ca amenintarile unui om care lucreaza de dimineata pana seara intr-un mediu nociv, cu unde de soc, pot fi tratate cu supozitoare pentru temperatura sau ca le poate cere daune morale parintilor politistului pentru faptul ca n-au fost destul de profeti incat sa stie, in momentul botezului, ca in Iasi se va mai naste un alt Bejan Ovidiu-Nicolae cu cratima”, dar nu, raspunsul a fost unul civilizat, prin care am incercat sa-i explicam omului ca artocolul la care face referire este in fapt un material facut public de catre organele de urmarire penala iar personajul in cauza nu-l contine. Bineinteles ca am fost categorisiti ca fiind „obraznici” sau „frustrati si complexati”.

Eu sunt kinetoterapeut si in cabinetul meu tratez zilnic 20 de pacienti carora le redau sansa la o viata normala si sanatoasa fara a ajunge la operatii, fapte pentru care imi multumesc. Am 6 ani de facultate in spate. Nu am nevoie sa stergi articolul. Te dau in judecata cu siguranta si iti voi cere despagubiri. O zi buna! Bejan Ovidiu”.

Domnule Bejan cu cratima, daca ati vrut sa iesiti din anonimat, ati reusit, pe principiul „toti frustratii se vor vedete si popii vor enoriase subrete, nu babete”. Pentru servicii de publicitate in aceasta „fituica de site de gunoi”, cum ne-ati categorisit, ne rezervam dreptul sa va trimitem factura pe adresa cabinetului, singura data, de altfel, cunoscuta si de Google. Si pentru ca circula o legenda urbana potrivit careia doctorii au salarii mari si mai ales ca v-ati ales nobilul scop de a proteja imaginea Bejanilor, va mai trimitem niste facturi ale unor colegi din presa, din aia cu salarii mici care v-au facut reclama indirecta, angajati pe la Adevarul, BZI, Can-Can, Mediafax, Ziarul de Iasi, Wall-Street si altii. Inarmati-va cu rabdare, domnule doctor, ca-i veti dovedi pe toti!

P.S. Pentru doctorii care o duc mai greu cu neuronii- acest text nu este un drept la replica, ci un semi-pamflet care trebuie tratat ca atare.

Bejan SISOIE

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

53 + = 58