Festival al umbrelelor pe strada Lapusneanu

0
62

Asociaţia Euro-Est, prin proiectul Şcoala de Lideri, organizeaza în această toamnă, la Iaşi, la a II-a ediţie a evenimentului „Festivalul cu umbrele”, în perioada 30 septembrie – 1 octombrie 2017, pe strada Lăpuşneanu. Activităţile se vor derula, în ambele zile de festival, în intervalul orar 14.00-22.00.

Asociaţia Euro-Est este organizatorul principal al evenimentului, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi. Anul trecut, festivalul a fost pe sufletul ieşenilor care au venit în număr foarte mare (peste 3.912 de persoane) şi au fost cu adevărat partenerii organizatorilor la toate actele artistice prezentate.

Anul acesta se estimeaya ca vor fi prezente peste 5.000 de persoane, mai ales că programul festivalului va include momente deosebite din care vom aminti doar: dansuri multiculturale, muzică şi dansuri populare româneşti, ateliere de creaţie pentru copii şi adulţi, teatru, parada personajelor din basmele româneşti, tombola festivalului, două prezentări de modă, jazz, folk, tango, salsa, zumba, un spectacol de sunet şi lumini.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =