FIE isi face marketingul pe drame. Latura internationala a FIE, atinsa prin atentatul de la Manchester

0
72

 

Primarul Mihai Chirica a primit miercuri, 24 mai, la Palatul Roznovanu, invitați de marcă ai Festivalului Internațional al Educației.

Rectorul Universității Universității Babeș-Bolyai din Cluj, Ioan-Aurel Pop, a fost primit la Palatul Roznovanu de primarul Iașului, înainte de a susține, de la ora 17:00, conferința „Locul românilor și al României în Europa”. De asemenea, primarul Mihai Chirica i-a invitat la Palatul Roznovanu și pe protagoniștii de onoare ai concertului vocal-simfonic programat pentru miercuri seară, de la ora 19:30 pe scena din fața Palatului Culturii: pianista Alexandra Dariescu, dirijorul Gabriel Bebeșelea și directorul Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași, Bujor Prelipcean.

Motto-ul acestui concert este toleranța, iar concertul este dedicat victimelor atentatului din Manchester, iar tot ce se va întâmpla pe parcursul următoarelor zile ale Festivalului Internațional al Educației, pe lângă motivul CENTENAR, îl va avea și pe cel al toleranței și al luptei împotriva terorismului”, a spus Mihai Chirica.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here