Filmele cu prosti sunt facute in laboratoarele administratiei romanesti. O scoală din Suceava are usi la geamuri, in loc de obloane

0
99

La școala din satul sucevean Ţibeni, recent reabilitată, au fost montate uşi din PVC, cu tot cu clanțe, în loc de obloane, scrie publicația locală News Bucovina. Peste zi, pentru a sta deschise, ușile sunt legate cu sârmă sau prinse în perete. Primarul spune că proiectul respectă normele ISU.
„Este un proiect care poate apare, să spunem, mai suspect, dar necesar şi, repet, conform ultimelor norme pe linie de ISU”, a declarat primarul Adrian Lavric.
Reabilitarea clădirii în care funcţionează unitatea de învăţământ e făcută prin PNDL – Programul Național de Dezvoltare Locală.
„Unitatea de învăţământ a fost supusă unui amplu proiect de reabilitare, modernizare şi dotare finanţat prin PNDL, inaugurarea lucrărilor având loc la începutul acestei luni în prezenţa primarului Adrian Toader Lavric, a viceprimarului Mihai Moroşan, a consilierilor locali şi a cetăţenilor din Ţibeni”, informa, în octombrie 2021, portalul svnews.ro.
Proiectul e început din 2019 și a avut o valoare de 2,29 de milioane de lei, cu o cofinanţare de la bugetul local de 330.000 de lei. Potrivit presei locale, s-a investit în acoperişuri la ambele corpuri de şcoală, anveloparea clădirilor, reabilitarea sălilor de clasă, dotarea lor cu mobilier nou, plus patru grupuri sanitare moderne în interior. (M.G.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here