Neculau si-a transformat angajatii in cobai. Lucratorii de salubritate dau cu maturoaiele, cu GPS-ul in buzunar

0
91

Sefii Salubris Iasi se dau de ceasul mortii, pe ce prostii sa mai arunce banii, doar e dragul e a iesi in evidenta. Asemeni unei amante ale carei nazuri sunt tinute pe bani grei, si serviciul de salubritate din Iasi devine din ce in ce mai impovarator pentru buzunarele contribuabililor, prin prisma achzitiilor excentrice pe care le platesc pentru satisfacerea hachitelor unui directoras de gunoaie platit regeste cu 11.000 euro pe luna.
Mai nou, lucrătorii serviciului de salubritate din Iasi sunt monitorizați prin GPS. Cei 180 de angajați serviciului de salubritate primesc dimineața, când intră în tură, un mic dispozitiv cu GPS, pe care-l poartă în buzunar pe toata perioada programului. Din două în două minute, poziția lucrătorilor este transmisă în punctul de control.La finalul zilei, pe baza datelor colectate din teren, compania de salubrititate obține un grafic și o hartă a strazilor curățate, sau cel putin asta vor sa creada sefii Salubris.
Jenant este ca in timp ce acesti amarati sunt monitorizati precum niste cobai, putorile din zona TESA, nu pun deloc interesul contribuabilului pe primul plan, iar mare parte dintre situatiile care sugereaza durerea in cot a directorului Catalin Neculau si ciracilor sai a fost reliefata in mai multe randuri de catre AgoraPress, de la penalitatile ilegale cuprinse in facturi, maniera camatareasca in care sunt livrate aceste documente in cutiile postale, astfel incat langa adresant sa se vada, ca o amenintare continua. sintagma “executare silita”, sau gunoaie lasate luni de zile sa putrezeasca pe locurile de parcare. Inainte de a face aceste achizitii fara noima, care nu ridica cu nimic eficienta in munca de salubrizare, ar trebuie facuta o recilare serioasa in randul birocratilor de la Salubris.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here