Filmul CEL ALES ofera fiecarui spectator sansa de a deveni actor!

0
69

Spectatorii thrillerului „Cel ales”, care va fi lansat in cinematografele din toata tara pe 24 aprilie, vor avea pe langa sansa de a urmari un film care ii va captiva si pe aceea de a trece din fotoliul de spectator direct in fata camerei de luat vederi! Si aceasta pentru ca cei care vor viziona filmul „Cel ales” și vor păstra biletul de intrare se vor putea înscrie la tragerea la sorți ce va desemna spectatorul sau spectatoarea care va primi un rol în urmatorul film regizat de Cristian Comeagă.
Autorul thrillerului „Cel ales” se află în faza de lucru la scenariul intitulat „Dintre stele, numai una”. Povestea filmului se petrece în Moreni, în timpul războiului și are în centrul ei relațiile dintre membrii familiei unui petrolist și subofițerul german pe care li se cere să îl găzduiască timp de trei ani.
Producător al unor filme de succes, cum sunt „Asfalt tango”, „Filantropica” și „Restul e tăcere”, producător și regizor al comediei „La bani, la cap, la oase”, Cristian Comeagă va scrie un rol special pentru câștigătorul sau câștigătoarea tragerii la sorți a biletelor de intrare la proiecția filmului “Cel ales”. „Va fi un rol cel puțin episodic, indiferent ce vârstă, înfățisare, talent sau pregătire are persoana care va câștiga. Cât de important ar putea deveni va depinde de ea sau de el și de inspirația mea”, promite regizorul Cristian Comeaga. Astfel, spectatorii care vor pastra biletul de intrare la filmul “Cel ales” si se vor inscrie la tragerea la sorti au sansa sa ajunga pe platoul de filmare, alaturi de actori profesionisti si de nume célèbre ale filmului romanesc.
Detalii despre înscriere și tragerea la sorți vor putea fi gasite pe site-ul distribuitorului IntercomFilm www.intercomfilm.ro și pe pagina de facebook a filmului www.facebook.com/pages/CEL-ALES/836771559685992?ref=br_rs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here