Filmul „Phoenix-Povestea”, lansat la Iasi in prezența fondatorului Nicu Covaci, a lui Tandarica si a echipei filmului

0
108

Filmul Phoenix – Povestea, care prezintă povestea trupei Phoenix, va fi prezentat la Iași în cadrul unui turneu național prin țară. Evenimentul va avea loc în prezența fondatorului Nicu Covaci și a lui Ovidiu Lipan Țăndărică, precum și a echipei filmului, pe 9 decembrie 2022, de la ora 19.00, la Cinematograful Ateneu din Iași.
„Pe 9 decembrie 2022 ne reîntoarcem la Iași, în locul în care a avut loc, la Serile Filmului Românesc, prima proiecție în avanpremieră a filmului Phoenix – Povestea. Vă așteptăm la Cinema Ateneu pentru o proiecție specială” – Nicu Covaci, fondator și lider al formației.
Sunt foarte încântat să vă revăd, să ne întâlnim cu toții, să depănăm amintiri, să povestim din perioada în care am făcut parte și eu din grupul Phoenix (…). Va fi un moment special, mai ales pentru mine, eu fiind ieșean. Știți bine, revederile noastre sunt încărcate de emoție” – Ovidiu Lipan (Țăndărică), membru al trupei.
Phoenix este cea mai longevivă și mai iubită formație românească, iar fanii trupei au ocazia să descopere, prin intermediul documentarului, imagini de arhivă unice, niciodată prezentate public sau încorporate în alte materiale video.
Regizat de cineastul Cristian Radu Nema și produs de Bianca Beatrice Michi, filmul spune povestea trupei, așa cum am trăit-o cu toții și transpune cinematografic, la aniversarea a 60 de ani, spiritul și mesajul fenomenului cultural Phoenix.
Biletele sunt limitate și pot fi cumpărate de pe https://cinemaiasi.ro/film/phoenix-povestea/ și de la casieria Ateneului, la prețul de 30 lei.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here