Spectacol la cererea publicului la Opera Iasi. „Spargatorul de nuci” poate fi urmarit si duminica

0
76

Opera Națională Română din Iași a suplimentat programul acestei luni. La cererea publicului, spectacolul de balet „Spărgătorul de nuci”, de Piotr Ilici Ceaikovski, a fost programat și duminică, 11 decembrie. Evenimentul va avea loc în Sala Mare, cu începere de la ora 11:00. Ileana Iliescu, artist emerit, semnează regia și coregrafia, iar Adriana Urmuzescu – scenografia. Interpretează Baletul Operei Iași.
Suntem mereu atenți la preferințele publicului nostru drag. În ultima perioadă am primit numeroase solicitări de a programa mai des , biletele de intrare la spectacolul amintit epuizându-se rapid de fiecare dată. Am găsit o soluție în această săptămână. Celebra creație a genialului Piotr Ilici Ceaikovski va putea fi urmărită și duminică, la matineu. Reprezentația va avea loc la câteva ore după spectacolul de sâmbătă seară și cu câteva ore înainte de un eveniment deosebit, Gala Identității Naționale Axa Culturală Iași – Viena, care va avea loc duminică, de la ora 18:30. Astfel, în luna decembrie artiștii teatrului liric ieșean vor susține nu mai puțin de zece spectacole” a declarat managerul interimar al Operei Naționale Române Iași, Andrei Fermeșanu.
Biletele de intrare la reprezentația de pe 11 decembrie au fost puse în vânzare astăzi pe site-ul operaiasi.ro și la Agenția Operei, care este situată în foaierul instituției.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here