Filmuletul care a aruncat in aer internetul. Cum s-a gandit un tatic sa aiba grija de copiii lui pana se intoarce sotia

0
73

Se spune ca atunci cand pisica nu este acasa, soarecii joaca pe masa, iar acesta este cel mai potrivit exemplu pentru acest caz.
Pentru ca sotia era plecata si trebuia sa aiba grija de micutii sai, un tatic a avut geniala ideea sa transforme propria casa intr-un loc de joaca asa ca, nu a mai stat pe ganduri si a trecut la treaba.
Si-a anuntat sotia ca vrea sa faca ceva special alaturii de copiii lui si ca nu vrea sa o vada toata ziua pe acasa, a sunat la o firma de transport, iar cei de acolo au adus camioane intregi cu mingi pe care de obicei cei mici le intalnesc la locurile de joaca.
Distractia a fost in toi, nu numai pentru cei mici, dar si pentru adulti, care s-au bucurat de o zi intreaga de distractie. S-a facut liniste atunci cand mamica a sunat ca se intoarce acasa, iar pentru a o intampina cum se cuvinte i-au pregatit si ei o farsa: au strans mingile in asa fel incat atunci cand intra pe usa sa cada toate peste ea.
Chiar daca au facut dezastru in casa, mamica nu s-a suparat si distractia a continuat. In numai 2 zile filmuletul a strans peste 7 milioane de afisari pe Youtube

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here