Finantări de 35.000 lei pentru dezvoltarea infrastructurii sportive din Iasi

0
79

Fondul TRANSGOR LOGISTIK este o initiavă a SC Transgor Logistik SRL si a Fundatiei Comunitare Iasi ce pune la dispozitia ONG-urilor, cluburilor sportive, institutiilor scolare si grupurilor de initiativă iesene finantări cuprinse între 5.000 si 35.000 lei pentru proiecte care urmăresc să creeze infrastructură pentru practicarea sporturilor de masă sau să îmbunătătească infrastructura deja existentă.
„Nimic nu epuizează si nu îl ruinează mai mult pe om decât inactivitatea fizică permanentă” (Aristotel) – aceasta este ideea după care compania TRANSGOR LOGISTIK s-a ghidat atunci când a creat, în cadrul Fundatiei Comunitare Iasi, un fond ce are ca principal scop promovarea stilului de viată sănătos prin intermediul sportului. Valoarea totală a fondului este de 42.000 lei, din care 35.000 lei vor fi oferiti sub formă de finantare către initiative din comunitate, iar 7.000 lei sunt alocaţi costurilor de management al procesului de finantare.
Exemple de proiecte eligibile: amenajarea unui teren de baschet, crearea de trasee pentru jogging, biciclete, reamenajarea unei săli de sport, etc. Proiectele finantate trebuie să vizeze spatii accesibile publicului larg. Nu vor fi finantate investitii de infrastructură la care accesul se va face pe bază de taxă sau va fi restrictionat în orice fel. Data limită până la care se primesc aplicatii este 26 aprilie 2015.
Mai multe informatii despre criteriile de eligibilitate, precum si despre modalitatea de aplicare se găsesc în acest link.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here