Firmele de casa ale Primariei se bat pe potul de 4 milioane de euro pentru modernizarea soselei Bucium

0
70

În data de 23 mai 2022, Primăria Municipiului Iași a deschis ofertele depuse în cadrul licitației vizând proiectul de modernizare a Șoselei Bucium.
Pentru realizarea lucrărilor aferente acest proiect, a cărui valoare estimată este de 19.612.687,76 lei fără TVA, au depus oferte următoarele companii: SC Enviro Construct SRL, SC Conest SA și Asocierea SC Concret Drum SRL – SC Alpenside SA.
Până în prezent nu au existat contestații la procedura de licitație, iar municipalitatea a oferit mai multe clarificări la solicitările companiilor interesate. Ofertele depuse au intrat în faza de analiză.
Proiectul vizează lucrări de modernizare a şoselei Bucium pe o porțiune de 3,4 km, pe tronsonul cuprins între intersecția cu Bulevardul Poitiers și intersecția cu Stradela Păun. De asemenea, documentația prevede amenajarea de piste pentru biciclete pe întreaga lungime a tronsonului, precum și reabilitarea podului Bucium, de peste cursul râului Vămășoaia.
Fondurile necesare realizării lucrărilor vor fi asigurate în primă fază din bugetul local, urmărindu-se, însă, decontarea acestora prin Programul Național de Investiții.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here