“Florin Piersic…Pur şi simplu!” la Ateneul din Iaşi. Astazi se inaugureaza Sala Radu Beligan la Ateneul Tatarasi

0
52

Stagiunea 2016-2017 a Ateneului din Iași se va deschide oficial astăzi, în cadrul unei ceremonii fastuoase.

De la ora 18.00, în Foaierul Ateneului va avea loc expoziția de fotografie „Emoții din Iași…” ce poartă semnătura fotografului Andrei Cucu.

Începând cu ora 18.30 se va dezveli placa comemorativă Radu Beligan, în onoarea căruia va fi numită Sala Mare de spectacole a Ateneului din Iași. Actrița Lamia Beligan, fiica maestrului, invitata de onoare a acestui eveniment, va ține un discurs în prezența oficialităților ieșene.

Cel mai iubit actor român al tuturor timpurilor va susține, începând cu ora 19.00, un spectacol de zile mari: „Florin Piersic… Pur și simplu!”. Va fi, așa cum spune chiar marele actor, „un rendez-vous, o întâlnire de dragoste” cu publicul ieșean.

Datorită numărului mare de solicitări din partea publicului pentru spectacolul susținut de Florin Piersic, Ateneul din Iași pune la dispoziția doritorilor 100 de locuri pe scaune pe esplanada amenajată în fața clădirii.

Biletele costă 50 de lei şi pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului în intervalul orar 10-16.30

Tunurile de căldură, ceaiurile aromate și vinul fiert vor asigura cele mai bune condiții de vizionare pe cele doua ecrane gigant montate în fața instituției!

Evenimentul se va încheia cu un superb foc de artificii, lansat de pe acoperișul Ateneului din Iași

Tot astazi debuteaza “Iasul studentesc in sarbatoare”, cu trei zile de food & drinks, la cortul studențesc din parcarea Facultății de Chimie – Tudor Vladimirescu. In cursul acestei seri vor concerta băietii de la trupa Maxim, avandu-le in deschidere pe Ruxandra Păsărică si Mădălina Tătaru, Thrills.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

40 + = 48