Un radio pirat emite in Moldova sub numele de Impact FM. Vezi care este adevarata echipa

0
77

Administratorii postului de radio Impact FM semnaleaza faptul ca brandul Impact FM, care constituie si marca inregistrata, in regiunea Moldovei, este utilizat in mod nelegal in prezent de catre o alta societate fara consimtamantul titularului legal al acestei marci.

Postul de radio Impact FM a luat fiinta in anul 2003 in Gura Humorului prin firma SC Impact FM SRL, administrata de Dorin Moldovan. Echipa de programe care a dezvoltat brandul Impact FM din 2003 pana in prezent este activa  pe frecventele din Gura Humorului-93,5 FM,  Vatra Dornei- 91,4 FM, frecventa cu acoperire regionala din Jud.Suceava-107,2 FM si Iasi-88,4 FM.

Alte radio-uri care se receptioneaza in Regiunea Moldovei cu acelasi nume IMPACT apartin Global Next Media  SRL, însă nu au nicio legatura cu conceptul de programe Impact FM sau cu IMPACT FM SRL, administrata de Dorin Moldovan.

Radio Impact FM administrat de Global Next Media SRL, care emite pe frecventele din Suceava 100,4 FM, Piatra Neamt 94,7 FM, Pascani 103,9 FM, Putna 105,2 FM si care foloseste acelasi nume de Impact in mod nelegitim, a pastrat instrumentele de imagine Impact fara o solutionare ce ar trebui sa fi avut la baza un comportament etic de regasit in afaceri. In acest sens www.radioimpactfm.ro a devenit o imagine negativa pentru ce inseamna IMPACT FM, la fel si postarile ce tin de un cont de Facebook preluat, proiectele trimise catre clienti cu bugete si propuneri ce nu reflecta realitatea sau alocarea abuzivă a numarului de telefon mobil folosit de Impact FM pana in anul 2016 catre Viva FM Iasi administrat de Stil Media. Aceste fapte sunt calificate drept concurenta neloiala si vom intreprinde masurile necesare in vederea protejarii intereselor noastre legitime”, a declarat Dorin Moldovan, maangerul postului Impact FM

Succesul unui radio este asigurat si de experienta echipei care se afla in emisie.Brandul Impact FM, care emite in Suceava pe 107,2 FM, Iasi 88,4 FM, Vatra Dornei 91,4 FM si Gura Humorului 93,5 FM este sustinut de urmatoarea echipa pe emisie: Dorin Moldovan, Adrian Iacob, Anca Cretu, Valentin Darii, Ioana Rata, Ady Jara, Iulia Tita, Andrei Ciobanu, Catalina Coroama Rusu, Stefania Meslec.

Experienta unei echipe asigura succesul in ceea ce priveste reusitele si implementarea campaniilor pentru companiile care apeleaza la radio ca mijloc de promovare si dorim sa atragem atentia clientilor, sa se asigure ca lucreaza cu acel Impact FM pe care si-l doresc in campaniile de promovare. Mentinem o cultura unde onestitatea si conduita etica sunt recunoscute, valorizate si sustinute si nu dorim nicio asociere substantiala sau de imaginecu Global Next Media, care se prezinta ca fiind Radio Impact FM sau cu Radio Viva ca facand parte din acelasi trust”, a precizat Dorin Moldovan.

Contul oficial de Facebook Impact FM este Impact Fm Romania, iar site-ul este  www.impactfm.ro.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here