Fondul Transgor Logistik finanțează ieșenii care au idei ingenioase de design de mobilier urban

0
53

Fondul TRANSGOR LOGISTIK pentru design de mobilier urban finanțează ideile ingenioase ale ieșenilor. Inițiativa aparține SC Transgor Logistik SRL și Fundației Comunitare Iași, finanțarea nerambursabilă pusă la dispoziție fiind de 40.000 de lei.

Pentru al doilea an consecutiv Fondul Transgor Logistik pentru design de mobilier urban vine în întâmpinarea ieșenilor care își doresc să-și pună amprenta în comunitate, care au idei ieșite din tipare despre cum arată spațiul public și pot aduce oamenii împreună. Concursul de soluții se adresează în special designerilor, arhitecților, artiștilor, dar și tuturor pasionaților care își doresc să declanșeze schimbări pe termen lung prin exemple concrete de piese de mobilier care pot să înfrumusețeze orașul, dar până acum, n-au găsit nici contextul, și nici resursele pentru a pune ideile în aplicare. Piesele de mobilier urban vor fi amplasate în Parcul Expoziției din Iași”, a declarat Doris-Amalia Cojocariu, grant manager Fundația Comunitară Iași.

Data limită până la care se primesc înscrierile este 15 iunie 2018. Mai multe informații despre criteriile de eligibilitate, precum și despre modalitatea de participare se găsesc pe www.fundatiacomunitaraiasi.ro/fondurile/fondul-transgor-logistik/. Detalii suplimentare, recomandări, idei și asistență tehnică pot fi obținute la telefon 0720.039.054 și doris.cojocariu@fundatiacomunitaraiasi.ro.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 81 = 91