Forza ZU inchide circulatia in zona Palatului Culturii, in acest week-end

0
68

Pe 26 mai, de la ora 16.00, pe scena din Piaţa Palatului Culturii, nu mai puţin de 30 de artişti vor susţine un spectacol în care vor cânta opt ore de hituri live in cadrul Forta ZU.

Numele invitaţilor la super concertul Forza ZU au fost dezvăluite treptat, în emisiunea matinală realizată de Daniel Buzdugan şi Mihai Morar la Radio ZU. Astfel, vor veni la Iaşi cele mai tari trupe şi solişti din România: Carla’s Dreams, Delia, Irina Rimes, La Familia, The Motans, Antonia, Black List, Vanotek, Alina Eremia, Liviu Teodorescu, Raluka, Mira, Ioana Ignat, What’s Up, Smiley, Feli, Andra, Grasu XXL, Guess Who, Lidia Buble, Lora, Noaptea Târziu, Lino, Guz, Fly Project, Connect – R, Adda, Randi, Pindu, Iris, 3 Sud Est, Vescan și Jo.

Show-ul va fi transmis în direct la Radio ZU, pe Visual Radio (www.radiozu.ro), şi pe ZU TV.

Evenimente incluse în Forza ZU

Concertul Forza ZU reprezintă doar o parte din imensa surpriză pregătită ieşenilor de Radio ZU. Între 24 şi 27 mai, sub genericul „Distracţie de la A la ZU”, la Iaşi vor fi organizate numeroase evenimente din sfera filmului, gastronomiei, artei urbane și teatrului.

„ARTIZ”, Zona de artă urbană și design, realizată în parteneriat cu Art Safari, se va desfășura pe bd. Ștefan cel Mare în zilele de joi, vineri, sâmbătă si duminică, între orele 12.00 și 22.00.

„TEATRIS”, Zona de entertainment „populată” de trupe de teatru, va fi localizată, de asemenea, pe bd. Ștefan cel Mare. Vineri, 25 mai, între orele 18.00 și 21.00, vor avea loc reprezentații artistice cu trupa KAFI ORCHESTRA (Franța). Duminică, 27 mai, între orele 17.00 şi 21.00 vor avea loc reprezentații artistice cu trupa TAC O TAC (Franța).

„SPORTIS”, Zona de showcase a gimnaștilor români, va fi organizată în parteneriat cu Federaţia Română de Gimnastică în Piaţa Palatului Culturii, duminică, 27 mai, de la ora 12.00 până la ora 19.00. „SPORTIS” este evenimentul care aduce publicului pasionat de mişcare sesiuni demonstrative de gimnastică, sesiuni interactive, prezentări ale gimnaştilor şi antrenorilor consacraţi.

În plus, Forza ZU 2018 vine anul acesta cu încă un concept puternic: „BUCATERIA”. Este vorba despre zona celor mai cool food trucks din România care vor fi amplasate în Grădina Palas Mall în zilele de joi, vineri, sambătă si duminică, între orele 12.00 și 22.00, atmosfera fiind întreținută de DJ sets, concerte live și filme în aer liber.

Evenimentele incluse în Forza ZU 2018 sunt asociate Festivalului Internațional al Educației și beneficiază de sprijinul Primăriei Municipiului Iași. Intrarea este liberă pe toată durata evenimentului.

Restricții de circulație

În vederea organizării evenimentelor Forza ZU și FIE Sport Gym din zilele de sâmbătă, 26 mai, și, respectiv, duminică, 27 mai, parcarea din fața Palatului Culturii va fi eliberată până pe 29 mai, la ora 24.00. Totodată, circulația auto va fi închisă, funcție de necesități, între liniile de tramvai și str. Anastasie Panu între 21 mai, de la ora 24.00, până pe 28 mai, la ora 24.00.

Circulația tramvaielor pe str. Anastasie Panu și str. Palat va fi oprită între 25 mai, de la ora 18.00, până pe 27 mai, la ora 18.00. Circulația auto va fi închisă, funcție de necesități, pe str. Palat și str. Anastasie Panu în ziua de sâmbătă, 26 mai, între orele 16.00 și 24.00, și duminică, 27 mai, între orele 11.00 și 15.00.

Marius GAVRILESCU

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =