Fost lider liberal: “PNL Iasi a coborat foarte jos in aceasta campanie. PNL merge pe o directie periculoasă si pentru el si pentru urbea noastră”

0
59

Imediat dupa scandalul pliantelor electorale tiparite de liberali, prin care se incerca defaimarea contracandidatilor prin intermediul unor informatii mincinoase, ALDE Iasi s-a pozitionat destul de radical. Cel care a reactionat cel mai virulent a fost chiar unul dintre fostii lideri liberali din vechea garda.

În legătură  cu aceste pliante, eu am avut întotdeauna o atitudine de condamnare a acestor practici și îmi pare rău că PNL a coborât atât de jos în campanie. Eu am făcut împreună cu PNL multe campanii în Iași, niciodată până acum PNL, iertați-mă că folosesc acest cuvânt, nu s-a pretat la așa ceva. Câtă vreme PNL a fost singur, eu nu îmi aduc aminte ca noi să fi recurs la astfel de practici. Aceasta broșură este clar că vine din contaminarea PNL-ului, contaminare previzibilă: când un sănătos și un bolnav stau alături, niciodată bolnavul nu se contaminează de sănătatea celuilalt, ci, cel sănătos se contaminează de la cel bolnav. PNL merge pe o direcție periculoasă și pentru el și pentru urbea noastră”, a declarat Varujan Vosganian, presedintele filialei ALDE Iasi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here