Faclii electorale? Al doilea autobuz a luat foc pe Copou in decurs de 2 saptamani. Primăria a sesizat Parchetul

0
59

În urma incidentului în care a fost implicat, în seara zilei de 27 mai 2016, un autobuz RATP în zona stadionului „Emil Alexandrescu” din Copou, unde avea loc concertul organizat cu ocazia Marsului Absolventilor,  conducerea Primăriei Municipiului Iasi a luat de urgentă o serie de măsuri.

Incidentul a fost gestionat de către autoritățile responsabile, fără a exista persoane afectate. După stingerea imediată a incendiului, circulația auto a fost reluată. Autobuzul implicat în incident a fost transportat la depoul RATP și închis într-o hală sigilată, supravegheată video, pentru a fi analizat și expertizat.autobuz in flacari bun-1000

Primarul interimar Mihai Chirica a dispus demararea unei anchete urgente în cadrul RATP, pentru a elucida cauzele acestui incident. În paralel, au fost dispuse verificări la toate mijloacele de transport în comun.

Tot în aseară, primarul interimar Mihai Chirica a sesizat Parchetul si alte instituții abilitate pentru a investiga toate cauzele posibile ale producerii acestui incident.

Tratăm cu maximă responsabilitate situația și am cerut ajutorul instituțiilor statului pentru a descoperi cât mai repede care sunt adevăratele cauze ale producerii acesteia. Există semne de întrebare în legătură cu câteva coincidențe: faptul că în douăsăptămâni, într-o perioadă tensionată, au fost două incidente asemănătoare, în aceeași zonă. Nu cred în conspirații, tot ceea ce ne dorim este ca adevărul să iasă la iveală cât mai repede și mai ales ca astfel de incidente să nu se mai întâmple. Rezultatul anchetei va fi făcut public imediat după aflarea primelor concluzii”, a declarat primarul interimar Mihai Chirica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here