Fosta prezentatoare a stirilor Pro Tv Iasi, Alexandra Stoian, ii ia locul Ralucai Arvat, la pupitrul stirilor sportive

0
79

Alexandra Stoian si-a inceput cariera in media la PRO TV Iasi. Aici a lucrat atat ca reporter de teren, unde a avut parte de experiente semnficative care au ajutat la formarea ei ca profesionist, cat si ca prezentatoare. Acum trei ani a venit in Bucuresti, unde a ajuns direct la pupitrul Stirilor PRO TV, fie alaturi de colegii ei la matinal, la jurnalul de la 13:00 sau la cel de la 17:00. La doar 26 de ani, Alexandra Stoian este una dintre figurile proaspete propuse de PRO TV pentru stirile de la ora 13.00. Dupa trei ani petrecuti la Iasi, Alexandra vrea sa cucereasca Bucurestiul si publicul larg de la pupitrul unor stiri care au un puternic impact in devenirea ei ca prezentatoare consacrata.
Din punct de vedere sentimental, noua vedeta din Pache Protopopescu se iubeste de ceva vreme cu Daniel, seful unei cunoscute agentii de graphic design, web design si creatie spoturi audio/video, lasandu-l cu buzele umflate pe patronul unui club de pe b-dul Carol din Iasi, care a intretinut-o in perioada cat Alexandra a fost angajata la Pro Tv Iasi.
Frumoasa prezentatoare Alexandra Stoian s-a mutat de la pupitrul Stirilor PRO TV la cel al stirilor sportive, in locul Ralucai Arvat, care a născut recent un băiat și va lua o pauză în cariera sa profesională.
Alexandra a primit cu entuziasm aceasta noua provocare si este fericita sa experimenteze si aceasta latura a carierei de jurnalist. Alaturi de Corina Caragea si Vadim Vijeu, Alexandra va fi responsabila cu noutatile din sport, pe care le va aduce in casele romanilor prin intermediul rubricii sportive din cadrul Stirilor PRO TV.
Am trecut la o alta categorie a profesiei mele si am luat-o ca pe o provocare, o ocazie sa incerc si altceva, tinand cont ca stilul stirilor din sport este diferit. Imi place echipa alaturi de care lucrez, ii apreciez pentru modul in care isi fac treaba si fur de la ei meserie, tot ce inseamna acest domeniu relativ nou pentru mine”, declarat Alexandra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

63 − = 55