Fosta sefă a Finantelor Generale din Iasi, în extaz pe facebook

0
71

Un pictorial încins în care apare fosta șefă a Fiscului ieșean, Sorina Eliza Marin, i-a dat pe spate pe internauți. Zeci de “selfie-uri sexoase” postate pe pagina sa de facebook au transformat-o pe funcționara Eliza Marin într-o apariție care i-a șocat până și pe foștii subalterni ai Fiscului.

Cu atâtea instrumente de fetșizare la îndemână, nu e de mirare că anumite doamne aleg să-și împărtășească plăcerile nevinovate pe facebook. Este și cazul Elizei Sorina Marin, fostă directoare a Finanțelor Generale care nu ratează nicio postase în mediul online fără să își afișeze din plin senzualitatea. Fie că se află tolănită pe pielea unui motor, sub care vibrează sute de cai putere, fie că își flutură vreo rochie transparentă pe litoral, fosta finanțistă șefă se află într-o continuă chemare. Și flirtul nu se face așa, doar din buze și din ce a mai înzestrat-o natura. Nu, diva apelează la tot felul de accesorii, de la costume venețiene, aparate foto, coliere și până la motoare, toate încercând să surprindă o femeie independentă, provocatoare, cochetă și …sexy. Și cum un astfel de pictorial nu putea trece neobservat de către partea masculină, fiecare apariție este însoțită de abordări care mai de care, ce nu par a o jena pe Eliza Marin.  Ba, mai mult, orice compliment pare să o măgulească iar mulți dintre admiratori o abordează chiar cu apelativul “șefa”.  Coincidență sau nu, printre atâtea poze în fața cărora tresaltă testosteronul privitorilor, fosta finanțistă șefă a Iașului a strecurat, nevinovat și cu subânțeles, și …un cocoș.

Pictorial încins vs zile fripte pentu foștii subalterni

Surprinzător, sub această înfățișare a inocenței și feminității, angajații Fiscului au recunoscut cu greu funcționara care le făcea zile fripte. “Dom le, nici nu știu dacă să o înjur sau să îmi clătesc ochii, că tare întoarsă de la țâță mai era. Cu un bărbat te mai acomodezi pe linie ierarhică, dar când vine un zbir de femeie, e cam ciudat, că există reținerea aia tâmpită să-i spui verde în față de ce supără. Ori, femeia asta care aici arată ca în revistele alea sexy, zici că mînca lămîie și la micul dejun, și la prânz și la cină, când era șefă la Finanțe”, ne-a spus un angajat al Fiscului. Sorina Eliza Marina a fost directoare executivă a Direcției Generale a Finanțelor Iași, în perioada 2009-2011, după care s-a transferat la ANAF București, pe un post de șef serviciu. Cu puțin timp înainte de plecarea intempestivă a Sorinei Marin, aceasta a ajuns în atenția Direcției Naționale Anticorupție Iași, într-un caz ce viza diminuarea nemotivată a stimulentelor angajaților din subordine și folosirea acestor sume pentru acțiunile PDL, partid care a susținut-o pe Marin în obținerea funcției de director executive la DGFPJ Iași.

Radu SEICARU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 70 = 73