Fostul primar al Iasului, condamnat în dosarul ”Amanta”, si-a rupt mana la un meci de fotbal intre detinuti

0
99

Gheorghe Nichita, fostul primar al Iașului, condamnat în dosarul ”Amanta”, și-ar fi rupt mâna după ce a jucat fotbal în Penitenciarului Vaslui, scrie Vremea Nouă.
Fostul edil a căzut în timpul jocului și a reușit să își rupă mâna în mai multe locuri. Acesta a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean Vaslui.
După ce medicii i-au făcut mai multe investigații medicale, l-au supus unei intervenții chirurgicale, mai informează publicația.
Nichita se recuperează, pe patul de spital, păzit non-stop de către subofițeri de poliție penitenciară. Condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, după ce a fost acuzat că s-a folosit de Poliția Locală Iași să-și urmărească amanta, Nichita a reușit să ajungă la Vaslui, în cel mai modern penitenciar din țară. Acest lucru a fost posibil după ce fostul edil și-a mutat domiciliul la Vaslui.
Gheorghe Nichita, fost primar al municipiului Iași, a fost condamnat definitiv, în luna august 2022, la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul „Amanta”. Procurorii l-au trimis în judecată în 2015, acuzându-l că a folosit Poliția Locală pentru a-și spiona amanta, o angajată a Primăriei.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here