Fotbal SA ramane fara patrimoniu. Chirica face “rechizitie” totala si transfer patrimonial catre o directie fantoma

0
58

Primarul MihaiChirica a dispus retragerea tuturor bunurilor ce erau date in administrarea SC Fotbal SA, catre Municipiul Iasi.

Sunt peste 41 de bunuri care vor trece in administrarea unei noi directii pe care am infiintat-o prin modificarea organigramei”, a declarat primarul Mihai Chirica.

În prezent, SC Fotbal SA are închiriate patru spaţii: fosta alimentară Unic din Piaţa Unirii, Complexul comercial de la Cotnari şi două spaţii pe bulevardul Independenţei, unde sunt mai multe spaţii comerciale. Totodata, in administrarea Fotbal SA apar însă mai multe spaţii din Piaţa Unirii, un spaţiu pe str. Cuza Voda nr. 10, str. Păcurari 21, str. Împăcării nr. 2A, str. Nicolina 26, str. Codrescu nr. 6, str. Anastasie Panu bloc W. Mărăcineanu, un teren situat în Moara de Foc, altul pe str. Bucşinescu nr. 10 şi un teren de tenis situat în Păcurari.

Contractele incheiate cu SC Fotbal SA vor continua pana la expirarea lor si banii vor intra toti in visteria Municipiului Iasi. Nu ma astept la nicio reactie in Copou pentru ca acolo era o dubla finantare, din partea acestei societati si a Fundatiei Sportului Iesean care, de asemenea, plateste fotbalul din Iasi”, a spus Mihai Chirica.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here