Fotbalistii de la Poli, umiliti de miliardarul-demolator de monumente. “Le fac dintii in gura si ii mai imbrac din cand in cand”

0
72

In afara retrogadarilor succesive, fotbalistii de la Clubul Politehnica Iasi mai suporta o umilinta venita, de asta data, nu din varful crampoanelor si a stangaciilor de tactica si joc, ci din gura unuia dintre miliardarii Iasului. In urma cu cateva luni de zile, miliardarul Gabriel Surdu, consilier local PSD, dar ramas cu finantele si cu interesele langa disidentul Mihai Chirica, a fost convins sa se alature efortului disperat depus de Primarie, de a scoate echipa din Copou din canalul financiar in care se afla. Surdu nu a spus nu, dar nici nu a marjat pe vreo suma.  Trecut, mai nou, in marele stol al ortdocsilor practicanti ai cultului mozaic, Surdu si-a speculat imediat si beneficiile si a dat-o pe sustinerea unei componente de imagine a echipei. Asa se face ca de jur imprejurul stadionului din Copou si-a montat bannere cu Serrousi, firma de toale a fiului sau, Mihai Gabriel Surdu,si cu Dentesse, firma de detartraj a norei.

In schimbul reclamei, le fac dintii in gura la fotbalisti si ii mai imbrac din cand in cand. Nu e vorba de a-I sponsoriza cu altceva”, a declarant Gabriel Surdu.

Radu SEICARU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here