Un cocalar din PSD sfideaza legea,blocand trotuarele din Iasi cu camioneta personala lunga de 6 metri

0
72

In lipsa unor insusiri spirituale, unii ieseni fac tot posibilul sa epateze prin inzestrarile lor materiale. Este si cazul consilierului PSD, Florin Boca, care se pasteaza constant in a demonstra ca obrazul ii este mai gros decat declaratia de avere. Consilierul PSD, partid in care s-au adunat toate momaiile si capusele, toata râia sociala, poate fi surprins zilnic prin oras, in timp ce-si parcheaza imensa masina de teren Dodge, lunga de 6 metri, pe trotuare sau in dreptul unor cai de acces, intr-un total disret fata de lege si de ieseni.

Chiar daca acestui individ I s-a adus la cunostinta, in urma cu un an, faptul ca exista in vigoare o hotarare a Consiliului Local prin care se interzice stationarea pe domeniul public a autovehiculelor cu o lungime mai mare de 5,2 metri, situatie in care se afla si el, consilierul PSD continua sa ignore acest act administrativ. Mai mut, interpelat de ziaristi, omul s-a declarant lovit de amnezie si a sustinut cu nesimtire ca nu are cunostinta de acea hotarare, iar pe parcursul unui an de zile nici nu a catadicsit sa o respecte defel.

Ii reamintim consilierului local ca acelasi Consiliu Local pe care ar trebui sa il reprezinte, a adoptat in anul 2010  Hotararea de Consiliu Local  153 privind interzicerea stationarii pe domeniul public a vehiculelor care depasesc lungimea de 5,2 metri.

De fapt,domnul Boca nu are nicio vina, ci doar noi suntem carcotasi, acea hotarare de CL reprezinta o decizie a proletariatului frustrat din CL, specifica lumii a treia, nu unui oras european tapetat cu titluri pompoase, dar mult prea mic pentru gusturile extravagante ale domniei sale.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here