FOTO. Accident rutier grav în comuna Ion Neculce. O mașină de Poliție fost spulberata in trafic. Politistii nu purtau centuri de siguranta

0
64

In aceasta dupa-amiaza, în jurul orei 15.30, pe raza localității Războieni, comuna Ion Neculce, din județul Iași a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din verificările efectuate la fața locului a rezultat faptul că între un autoturism și o autospecială de Poliție ce avea semnalele luminoase în funcțiune a avut loc o coliziune. Ocupantii masinii de Politie, un barbat de27 de ani si o femeie, nu purtau century de siguranta, fapt pentru care, in urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor doi politisti aflați în autospecială, aceștia fiind transportați la spital.
“Polițiștii sunt din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Tg. Frumos și se deplasau la un eveniment sesizat prin apel 112. Poliţiştii se aflau în misiune și erau în depăşirea maşinii implicate în accident. Șoferița autoturismului Seat a vrut să facă stânga, nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu maşinii Poliţiei ”, a transmis IPJ Iași.

Potrivit medicilor de la UPU al Spitalului de Neurochirurgie, acolo unde au fost transportate victimele accidentului, şoferul în vârstă de 27 ani din masina de Politie a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei.
Femeia din masina, pasager dreaptă faţă, în vârstă de 29 ani, fără centură de siguranță, a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei, traumatism coloana lombară, escoriaţii mana bilateral. A fost dus de echipajul de prim ajutor Tg. frumos la Neurochirurgie. Pasagerul din cealalta masina implicate in accident, femeie de 46 ani, a suferit un atac de panică şi a refuzat transportul la Spital”, a transmis dr. Ovidiu Popa, medic UPU Iaşi.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here