FOTO. Autobuzele Isuzu, de 190 mii euro bucata, au inceput sa ia foc pe trasee, la 5 ani de la achizitie. Calatori coborati in camp pentru a evita un incident major

0
101

În aceasta dimineața, în jurul orelor 10.00, un autobuz ISUZU care circula pe traseul 20, a fost retras de urgenta la garaj din cauza unei defecțiuni tehnice. În stația de la Valea Lupului, în interiorul autobuzului a inceput sa apara un fum înecăcios, drept pentru care, șoferul a anunțat călătorii ca pot sa coboare la Carrefour Era sau în capăt Pacurari, deoarece autobuzul va lua foc. Deoarece fumul se degaja din ce în ce mai mult în autobuz, existând riscul unei intoxicări colective sau chiar a unui incident major cu victime, șoferul a oprit inainte de stația de la Carrefour și a reusit sa faca transbordarea calatorilor intr-un alt autobuz ISUZU care mergea spre oras.

La finele anului 2017, au intrat in circulatie la Iasi primele autobuze turcesti Isuzu Citiport, achiziționate de municipalitate printr-un credit BERD în valoare de 15 milioane de euro. Ca si calitati tehnice prezentate la momentul semnarii contractului, mentionam echiparea acestor autobuze cu motor Euro 6 clasa C, cea mai performantă tehnologie ecologică existentă la nivel european în ceea ce privește autovehiculele clasice. Fiecare autobuz oferă condiţiile maxime de climatizare, atât pe timp de vară, cât şi de iarnă.
Garanția acestor autobuze a fost de 24 de luni, aceasta expirand in octombrie 2019.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here