FOTO. Creatii vestimentare liberale, desprinse din colectiile second hand ale magazinelor de cartier

0
63

Ponositi si cu fetele mai trase decat hainele neterminate sau lalai, botite si asezate ca pe sperietorile din vii, liberalii ieseni au iesit la cersit voturile iesenilor. Prima care a iesit la cules dezinteresul iesenilor a fost notarita-senatoare, Iulia Scantei. Din Targu Cucu si pana in Gaureni, de intrebi vreun megies cine-I stimabila cucoana, n-o sa stie nimeni a-ti spune o vorba despre ea. E mai cunoscuta pe la Bucuresti unde isi tine afacerile banoase, si debarca, o data la 4 ani, si in prafuitul targ al Iesilor pentru a mai slobozi niste impresii si grimase, pretiozitati ale unei arogante native, la schimb cu voturile populimii.

Un alt liberal imbracat ca ultimul poporean de anii 2020 sau gangster de anii 70, a fost vazut dand iama printre bunicutele din Podu Ros, ca cocoselul degerat prin jurul cuibarului. Nu schimba cartierul, ca isi schimba norocul! De, de ar schimba orasul, poate norocul ar fi mai mare de partea iesenilor! Revenind la personaj, pe numele sau Andrei Muraru, nici acesta nu sta prea mult pe acasa, daca se poate spune despre vreun liberal ca simte Iasul ca propria casa, multi fiind niste venetici in acest oras de numele caruia doar se folosesc. 

Asteptam cu interes sa iasa la lumina, cu aceleasi fete umile si toale SH, si viitorii deputati si senatori Sorin Năcuţă, Alexandru Kocsis, Liviu Bulgaru, Lucian Rusu, Marius Minea, Liviu Bratescu şi Andrei Cazacu.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here