FOTO. Fenoment paranormal la Iasi – tevile de la pasajul Octav Bancila au inceput sa sara singure din sistemul de prindere

0
59

Pasajul Octav Bancila din Iasi, inaugurat in urma cu 4 luni de zile, este locul unor fenomene paranormale. Suruburile care sustin panourile de siguranta au inceput sa sara din senin iar o parte din tevi au iesit singure din sistemul de prindere sau, pe alocuri, au fost smulse din coliere de vant. Cel putin aceasta este concluzia trasa de politistii locali din Iasi, deplasati operativ al fata locului pentru a constata, ca boii la poarta noua, o vandalizare clasica care nu a mai fost urmata si de sustragerea materialelor smulse din parapeti, acestea ramanand aruncate pe trotuar.

pasaj furt (2)-1000

Acolo este un sistem defectuos de prindere. Barele au căzut in mai multe locuri, luate probabil de vant sau au sarit singure din sistem. Noi am făcut o informare către cei de la Servicii Publice, să se ducă şi să le monteze înapoi”, a declarat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Poliţiei Locale Iasi.

De ce sa cada in sarcina unei sicietati a Primariei o lucrare aflata inca in garantie, respectiv in sarcina firmei Conest, asta este o alta necunoscuta.

Nu avem, în acest moment, montat vreun sistem de supraveghere video pe pasaj, dar avem un proiect pe care îl vom implementa în acest an şi care se referă la montarea unui astfel de sistem de supraveghere video a spaţiilor publice, parcuri, locuri de joacă. Totodată, în acest sistem vor intra şi arterele de circulaţie care nu au fost prinse în sistemul de management de trafic. Una dintre aceste zone este şi Pasajul Octav Băncilă. În acest moment se lucrează la documentaţia pentru proiectarea acestui sistem, urmând ca în toamnă să fie finalizat”, a declarat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Iaşi, citat de Evenimentul.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

87 + = 88