FOTO. Gunoaiele din rafturile Kaufland. Alimentele de la Kaufland, in concurenta cu produsele aruncate la gunoi in pietele din Iasi

0
92

Imaginile surprinse de reporterii AgoraPress in aceasta seara, in supermarketul Kaufland din Podul de Piatra, spun multe, atat despre cultura consumatorului obisnuit cu rebuturi alimentare, cat si despre nesimtirea crasa a responsabililor acestui magazin.

Zeci de navete si caserole cu fructe alterate au fost lasate la raft, in mod premeditat, de angajatii Kaufland, desi modul in care se prezentau aceste produse ar fi trebuit, in mod obligatoriu, sa determine retragerea si distrugerea lor.

Cu o imensa ingaduinta, gunoaiele din galantarele Kaufland ar fi putut fi puse pe seama ignorantei, a neatentiei si puturoseniei angajatilor, daca atitudinea si raspunsul inconstient al unuia dintre angajati nu ar fi spus totul despre lipsa totala de responsabilitate si respect fata de clienti.

Intrebat fiind daca acele fructe sunt lasate expres pentru compot, la pret redus, individul, care se intretinea impasibil cu niste cunoscuti la cativa metri de fructele stricate pe care bazaiau mustele, a replicat ca „nu se dau la reducere, ca sunt bune”. La sesizarea AgoraPress, sefa de magazin, dupa proverbiala surprindere, a convocat putorile de pe sector si a dispus retragerea de la raft a fructelor stricate, cu mustele aferente.

Marius GAVRILESCU

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here