FOTO. În comuna ieşeană Prisacani, functionarii Primariei elibereaza acte pentru mortii care doresc sa-si vanda ..averea pamanteasca

0
71

Un caz mai putin obisnuit s-a petrecut recent in localitatea ieseana Prisacani. Functionarii primariei au eliberat o adeverinta care sa-i foloseasca unei pensionare, in vederea vanzarii terenurilor. Nimic deosebit pana aici, numai ca respectiva doamna este moarta de 31 de ani.

Doamna Bourianu Lucica incearca de cateva luni sa faca rost de o adeverinta de la Primaria Prisacani pentru a servi la vinderea mostenirii din satul Macaresti. Functionarii de acolo, doamna Dragan Maria in frunte cu viceprimarul, nu sunt in stare sa scrie o adeverinta pentru a servi la notar. Cand scriu gresita adresa, cand scriu gresit numele. Cand li se atrage atentia incep sa faca scandal si sa tipe. Ultima oara au eliberat o adeverinta precum ca bunica mea care este moarta din 1986 a solicitat cererea. Nu stiu cum de astfel de oameni cu o astfel de pregatire slaba sunt pusi in functiile respective”, a declarat Bourianu Iulian, fiul Lucicai Bourianu, cea in drept sa vanda terenurile si celelalte acareturi care fac obiectul mostenirii. Pentru confirmarea celor spuse, nepotul a trimsi chiar adeverinta pe care au eliberat-o cei din Primaria Prisacani, pe numele bunicii moarte de 31 ani.

acte Prisacani

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here