FOTO. Inedit! Primarul PNL, Mihai Chirica, a deschis alegerile interne ale PMP Iasi

0
72

Partenerii de guvernare locala, PNL si PMP, au fost protagonistii unei actiuni politice inedite. Alegerile in Organizatia Municipala a PMP, ce au avut aseara intr-un ansamblu comercial din Iasi, au fost deschise de primarul PNL, Mihai Chirica, si viceprimarul PNL, Daniel Juravle. Acest fapt intareste inca odata pozitia executivului Primariei Iasi de sprijin politic pentru presedintele PMP Iasi, Petru Movila, si echipa sa.

In urma alegerilor de aseara, Camelia Ciornia a fost aleasa președintele Organizației Municipale al PMP Iași, Cosmin Marcovici, fost director al Operei din Iasi, in pozitia de vicepresedinte al Organizatiei Municipale a PMP Iasi, Rata Ana Maria a fost aleasă președintele Organizației de Femei a PMP iar Ioan Ciofu – președintele ales al Organizației de Seniori.
Mulțumesc tuturor delegaților care au fost prezenți și si-au exercitat votul în mod democratic, mai ales la Organizația Municipală, unde au fost doi candidați pentru funcția de președinte: Camelia Ciornia și Marian Dumitraș. Și nu în ultimul rând, țin să mulțumesc pentru prezența primarului Mihai Chirica și viceprimarului Daniel Juravle, ca reprezentanți ai PNL, partenerii PMP în alianța locală de la nivelul Iașului“, a declarat Petru Movila, presedintele PMP Iasi.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =