FOTO. Intrat la apă, PSD Iași a prins în năvod 80 de bibani

0
111

Sărbătoare mare în filiala ieșeană a PSD, unde 80 de tovarăși entuziaști au primit carnetele de partid, participând și la prima lor ședință. Într-o atmosferă înălțătoare, la care au participat și tovarășii Bogdan Cojocaru, Bogdan Balanișcu și Silviu Macovei, au fost reliefate valorile social – democrate, toți cei prezenți fiind impresionați de profunzimea marilor adevăruri relevate în cadrul reuniunii. Din păcate, au fost și tovarăși care n-au respectat dress code-ul cerut de solemnitatea evenimentului, exhibându-și (pardon de expresie) genunchii prin găurile blugilor, și-așa inadecvați unei festivități sobre. Totuși, tovarășii au convenit că e mai bine să fii rupt în genunchi, decât în coate.

Dincolo de această neplăcută inadecvare vestimentară, au fost unele tovarășe care au oftat de plictiseală în timpul discursurilor fulminante, regretând că și-au lăsat ciorba pe foc pentru a veni să asculte temele fierbinți, la zi, problemele cetățenești, abuzurile burgheziei liberale înfierate cu sârg de tovarășii aflați la prezidiu. Desigur, a fost păstrat un moment de reculegere în memoria tovarășului Marius Ostaficiuc, racolat de perfidul partid AUR după ce i-au fost eviscerate simțămintele social – democrate și aruncate pe apa Bahluiului. S-a mai discutat și despre cazul doctorului Tudor Ciuhodaru, care s-a transferat la secția de terapie intensivă a aceluiași partid aurist, unde a promis că va trata cu profesionalism crizele de ego ale lui George Simion. În unanimitate s-a convenit că înlocuirea lui Ciuhodaru cu neurochirurgul Lucian Eva este salutară, specializarea distinsului tovarăș doctor fiind cum nu se poate mai potrivită pentru viața politică actuală.

În continuare, tovarășii prezenți au discutat alte probleme curente ale activității de partid, printre care și de ce poartă tovarășul Balanișcu pantofi la blugi.

Paul LOVIN

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 4