FOTO. Lopatarii și drujbarii de la SPI fac propria lege în Iași – trotuare blocate abuziv și tei sănătoși tăiați pe Copou. “Am blocat trotuarul pentru ca asa vrem noi”

0
60

Necalificatii de la SPI sunt noii artizani ai legii junglei in Iasi! Un moft al angajatilor de SC Servicii Publice Iași a făcut ca sute de ieșeni din cartierul Alexandru cel Bun sa fie constrânși sa circule pe strada. Pentru a lucra nestingheriți la spatiile verzi din jurul blocurilor din zona Familial, muncitorii au blocat accesul pe zona pietonala, cu o banda. În timp ce un utilaj staționa abandonat pe trotuar, muncitorii stăteau la glume pe bănci și priveau superiori pietonii care circulau printre mașini. Întrebați de un bătrân de ce au blocat accesul pietonilor pe trotuar, în condițiile în care nu se lucrează, un malac a replicat cu nesimțire – “Pentru ca asa vrem noi!”
Aceasta acțiune fara noima a necalificatilor de la SPI vine după ce în cursul zilei de vineri, pamantul răscolit de utilaje a ajuns pe trotuare, iar ieșenii sa fie nevoiți sa circule prin noroi, deoarece pe angajații SPI nu i.a dus mintea sa curețe partea pietonala în urma lor.

Tot acești necalificați au tăiat în cursul săptămânii trecute mai mulți arbori pe Copou, printre care și teii de la Universitate (foto Vasile Danilov). Potrivit specialistilor, acestia erau destul de sanatosi si necesitau doar toaletare, nu taire.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 4