Bijuterii ce se dăruiesc între 14 februarie și 8 Martie

0
70

O colecție de aproximativ 300 de bijuterii, pregătite pentru a fi oferite cadou cu ocazia sărbătorilor iubirii – 14 și 24 februarie, 1 și 8 Martie, este scoasă la licitație în cadrul unui eveniment dedicat Mărțișorului – Licitația de Bijuterii.
Astfel că iubitoarele accesoriilor de lux, precum și domnii care își permit să ofere un dar de colecție pot alege cbijuterii-statement ce au o valoare pe măsura unui cadou care să impresioneze. Prețul acestora de pornire variază între 100 de euro și 10.000 de euro, după bugetul de dragoste implicat.
Licitația de Mărțișor – Bijuterii reprezintă, pe de o parte, o sursă de inspirație pentru cei care sunt în căutarea unor cadouri de excepție, însoțite de certificate de autenticitate, într-o perioadă în care sunt la mare căutare darurile speciale, dar și o alternativă antrenantă – și cu siguranță mai ieftină – în fața clasicelor magazine.
Între cele mai deosebite și impresionante piese, din cadrul licitației care va avea loc de Ziua tradițională a iubirii la români – Dragobete, 24 februarie, se remarcă colecția de „bijuterii-inimă”. Accesoriile-simbol pentru această perioadă sunt realizate din materiale prețioase și ornate cu cele mai rare pietre – diamante, smaralde, perle sau safire. Exemplu este lanțul cu pandantiv din aur alb, ornat cu smarald-inimă, anturat de diamante, care are prețul de pornire de 800 de euro, dar și perechea de cercei din aur, decorată cu topaze în formă de inimă și diamante, ce au prețul de pornire de doar 300 de euro, alături de inelul din aur alb, decorat cu turmalină în formă de inimă și diamante, care va porni în licitație de la prețul de 500 de euro, dar și de pandantivul din aur alb, în formă de inimă, pavat cu diamante, ce are un preț de pornire de doar 200 de euro.
O impresionantă apariție este și lanțul cu pandantiv Igor Carl Fabergé. Bijuteria din aur este decorată cu email, un safir, perle și diamante, și are prețul de pornire de 1.000 de euro.
Casa Artmark oferă și posibilitatea probării bijuteriilor, care se află în expoziție la Palatul Cesianu-Racoviță. Pentru acele bijuterii ce se adjudecă pentru sume importante, Casa de Licitație oferă posibilitatea participanților la licitațiile de bijuterii, inclusiv la evenimentul din 24 februarie, să achite cu plata în rate, pe o perioadă de cel mult 12 luni.
La Licitația de Mărțișor – Bijuterii se va putea participa doar prin telefon sau online, fie înregistrând pe artmark.ro o ofertă scrisă prealabilă, fie deschizând un cont online și participând la licitație online prin platforma Artmark Live.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

25 − = 23