FOTO. O masina a explodat aseara la Letcani. Un tanar a murit carbonizat

0
52

Un tânăr de 18 ani a murit carbonizat, iar alte două persoane au fost rănite, în urma unui accident care s-a produs aseară, între localităţile Leţcani şi Podu Iloaiei din judeţul Iaşi.
Potrivit poliţiştilor, autoturismul s-ar fi răsturnat în afara drumului, iar ulterior s-ar fi declanşat un incendiu. Două persoane care se aflau într-un camion de tractare au oprit imediat și au scos doi dintre pasageri, dar pe al treilea nu au mai reușit.

La locul intervenției au fost găsite 3 persoane din același autoturism. Unul dintre ei era decedat, carbonizat, iar ceilalți 2 au fost preluați. Un bărbat de 22 de ani preluat de echipajul Terapie Intensivă și o femeie de 21 de ani preluată de echipajul de la Ambulanță. Pentru pacientul de 22 de ani avem un diagnostic de arsuri, apreciem 4% suprafața acestei arsuri. De asemenea, are contuzie cranio-cerebrală, contuzie toracică și abdominală, este conștient, dar prezintă aceste leziuni multiple. Pacienta de 21 de ani este conștientă, stabilă hemodinamic, un traumatism cranio-facial cu contuzie abdominală și urmează și ea calea investigațiilor.„
Un băiat de 22 de ani și o fată de 21 de ani care se aflau în autoturism au ajuns la spital și urmează investigații de specialitate”
, a declarat Diana Cimpoiesu, sefa UPU SMURD Iași.
Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, cu atat mai mult cu cat tânărul de la volan, Andrei Glodoreanu, cel salvat de la moarte, a refuzat să sufle în etilotest. Acesta a recunoscut că era băut, sustinand că nu se afla el la volan, ci colegul său de cameră, Danut Iliescu de 18 ani, tanarul care a murit carbonizat, lucru infirmat e martori si de dovezi.(M.G.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

43 − = 42