FOTO. O noua zi de proteste a “cefelor groase” din taximetria ieseana impotriva unui transport civilizat. Reactia strazii

0
68

Este a doua zi de proteste prin intermediul carora taximetristii din Iasi se opun unui transport civilizat, respectiv intrarea pe piata locala a unor firme concurente precum Uber, Taxify, Clever Go şi Bla Bla Car. Protestele de ieri si de azi, care au blocat total circulatia in zona Palatului, nu au ramas fara ecou.

Mizerie, transpiratie, nesimtire, nu dau bon de casa, cazane de masini vechi care trancane, nu merg la curse scurte etc…cam aici se limitează acesti taximetristi”, a spus Catalin Vasile.

Toti fura la taxi. De la sofer la patron. Patronul ,cu bani negri sponsorizeaza primaria sa ii lase in pace. La UBER nu se poate fura”, Ciprian Graur

Super! Poate ii mai civilizeaza si pe “cefele groase” din trafic care se intituleaza “taximetristi”’, Toni Reimer

Uber a platit in Bucuresti taxe si impozite de 3 ori mai mult decat cele 9 firme de taxi de acolo. La Uber nu merge sa iti anuleze cursa la final, sa nu iasa bonul fiscal, daca e noapte sa te impaci la pret si alte cacaturi de genul asta. Soferii de Uber pot primi recenzii proaste pe aplicatie, unui taximetrist unde poti face asta?“, Adrian Bilic.

Relevanta pentru toata aceasta miscare de protest este expresia gasita de internauta Teodora Baltatu.

Teapa, fraierilor!  Go, Uber! Daca imi spuneti ca sunteti ocupati, desi stati in statie si va uitati la filme sau cascati de ma inghititi cand va zic unde vreau sa merg, daca nu aveti chef sa ma luati pentru o cursa de 10 lei cand ajung obosita la 3 dimineata in gara si daca nu vreti sa imi luati bagajul fiindca aveti portbagajul ocupat, nicio problema, de aia a aparut Uber!”

Protestul organizat de Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) și CNTR continua si astazi, 14 februarie, între orele 10.00 și 13.00, pe strada Anastasie Panu din Iasi.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here