FOTO. Orasul smart s-a spart! Cartierele Iasului, inundate dupa o ploaie de o ora

0
79

Primaria si ApaVital si-au dat din nou masura lipsei de eficienta. Aseara, dupa o ploaie de o ora, Iasul a redevenit un oras plutitor. Zeci de strazi au fost inundate, cat si curti si subsoluri, iar masinile si oamenii au fost nevoiti sa circule prin apa.

În municipiul Iaşi, cele mai afectate zone au fost Păcurari și splai Bahlui, între Podu Roş şi Dimitrie Cantemir. Mai multe mașini au fost avariate de crengile rupte din copaci dar și de cantitatea mare de apă căzută într-un timp foarte scurt. Și circulația tramvaielor a avut de suferit. Pompierii de la ISU au intervenit în mai multe cazuri în urma apelurilor primite de la oameni.

Potrivit ISUJ Iasi, mai multe mașini au fost distruse din cauza copacilor căzuți si s-au inregistrat si cateva incendii din cauza unor scurt circuite cauzate de furtuna.
Ora 22:10 Incendiu produs la un tablou electic în mun. Iași, str. Decebal, bl. Z5, parter. Intervine o autospecială de intervenție și stingere.
Ora 21:16 Până în momentul actual dispeceratul comun ISU – SMURD SAJ au fost 6 apeluri în municipiul Iasi.
ISU Iași intervine în 2 locații, astfel:
La un Magazin Profi, intervine o autospecială de intervenție;
O casă de locuit în municipiul Iasi, strada Silvestru, la locul intervenției acționează o autospecială de intervenție.
Ora 20:34 AV. FMP COD PORTOCALIU 10.09/20.30 – 10.09/22.00- intensif. vant, rafale 80-90 km/h, averse 35-40 l/mp, frecv. desc. el., grindina. ISU IASI
Ora 20:30 Avertizare FMP COD PORTOCALIU.10.09/19:45-21:00-instab.atmosf.,desc.el.,averse torentiale,15-20 l/mp izolat 30-40 l/mp, grindina, vijelie, izolat 80-90 km/h. ISU IASI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here