FOTO. Un incult din CJ a confundat mormantul lui Cuza, a facut contorsiuni in fata lui Iohannis si si-a afisat buricul in plenul CJ

0
52

Nu e cale mai anevoiasa decat aceea a parvenitului care vrea sa stea la masa cu cei mari. Cei care au avut curiozitatea si rabdarea, din calitatea de observatori, stiu destul de bine la ce contorsiuni de sarpe se supune un parvenit pentru a ajunge in fata sefului, ce platitudini de clasa a doua poate sa ingaime de emotie si apoi, cat de agresiv si disperat isi mentine pozitia din care poate sa adulmece basinile grangurilor, gravitand, cu un zambet tamp,  ca un mormoloc in jurul broastei testoase. Dupa momentul de glorie, parvenitul se apleaca cu nesat asupra tastelor celularului si improasca spatiul social media cu dimensiunea proaspat gonflata, intr-o mirare retorica si tampa- uite cine-s eu in fata mea!

Intr-o astfel de postura s-a aflat si un consilier judetean pentru care ziua de 23 ianuarie a fost “ziua sacalului”. Dupa sedinta de CJ de la Ruginoasa, la care s-a prezentat imbracat cu un ilic,  un fel de vesta gen bustiera care-i sedea precum un brau de lehuza, de sub care i se itea buricul,

consilierul si-a facut talpa la sindrofia de la Palatul Cuturii, acolo unde pur si simplu l-a hartuit prin prezenta sa pe presedintele Iohannis. Individul si-a postat pana si ceafa pe pagina de facebook, pentru a vedea privitorii ca el chiar a fost vazut si din fata de catre Iohannis.

Astazi, 24 ianuarie, va fi cu siguranta o alta zi grea pentru gonflarea unei imagini de cursa lunga care nu se lipeste deloc pe personalitatea prafuita a acestui subiect. Atat de prafuit, lipsit inteligenta si de o minima cultura generala este acest individ, incat, aflat la Castelul Ruginoasa a depus o coroana de flori la bustul domnitorului Cuza, fiind sigur ca o depune la mormantul unificatorului, acesta fiind inmormantat de mai bine de 8 decenii la Biserica Trei Ierarhi de peste drum de Consiliul Judetean. Ne intrebam si noi, retoric bineinteles, cum a reusit un astfel de incult sa ocupe postul de vicepresedinte al CJ atata timp, iar acum doua posturi caldute de consilier judetean si director adjunct la Termo- Service? Cuza sa ne judece!

 

Radu SEICARU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

97 − 87 =