FOTO – VIDEO. Carnagiu la Baltati, in aceasta dimineata- 7 persoane si-au pierdut viata intr-un grav accident

0
68

Un accident extrem de grav a avut loc în această dimineaţă la ieşirea din localitatea Bălţaţi spre Târgu Frumos. Şapte persoane şi-au pierdut viaţa în urma incidentului rutier, relateaza Ziarul de Iasi.

Radu Andrei (FOTO ), presupusul vinovat pentru accidentul din localitatea Bălţaţi, a împlinit 30 de ani în urmă cu o lună. El se afla la volanul autocamionului. Bărbatul locuia în localitatea Dumeşti, unde recent îşi achiziţionase şi un teren. De obicei lucra în Anglia, dar pentru o scurtă perioadă de timp s-a întors în ţară şi s-a angajat la o firmă din judeţ. Tânărul, care urma să se însoare în curând, era nemulţumit de salariul din ţară şi le-ar fi spus prietenilor că urmează să plece din nou în străinătate ca să strângă bani pentru nuntă. Prietena sa este în stare de şoc. În urma accidentului şi-au pierdut viaţa şapte persoane.

Dimensiunile tragediei au fost confirmate si de cei de la SMURD.
Apelul la 112 ne anunţa înainte de ora 7 de accidentul cu victime multiple, implicate persoane din 3 autovehicule dintre care o ambulanţă de la SAJ Iaşi. Au fost trimise iniţial patru echipaje acolo. S-a suplimentat apoi cu încă trei echipaje, mai mulţi medici, mai mulţi asistenţi şi paramedici. Au fost găsite iniţial 6 persoane inconştiente. S-au evaluat, s-a început resuscitarea, pentru unele dintre ele s-a declarat imediat decesul. A şaptea personă, şoferul dubiţei a fost şi el găsit în stop, prin traumă. S-a efectuat resuscitarea aproape o oră. Din păcate nu a răspuns, astfel încât bilanţul deceselor la acest accident este de şapte persoane decedate, din două autovehicule, la locul accidentului. Cei trei din ambulanţă erau stabili. Prima care a fost adusă la Iaşi, la maternitate a fost gravida, care era stabilă hemodinamic. Apoi şoferul ambulanţei şi asistenta au fost preluaţi de echipajele noastre şi se află în UPU. Sunt stabili, conştienţi, câteva contuzii. Vor fi evaluaţi, sperăm să nu aibă nevoie de intervenţie chirurgicală ortopedică sau de internare şi evoluţia lor să fie una favorabilă. Din păcate, energia cinetică în momentul impactului a produs leziuni extrem de severe, la nivelul tuturor segmentelor la cei şapte implicaţi şi decedaţi în acest accident“, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD/UPU Iaşi.
La faţa locului au ajuns rudele celor decedaţi în accident ca să indentifice pe cei dragi. Poliţia a strâns toate documente persoanelor implicate în incident şi le va folosi pentru identificare.
Toate cele şase persoane din autoutilitară care au decedat în urma impactului fatal era din localitatea Boureni. Ei mergeau la muncă, în Iaşi.
Camionul, care mergea dinspre Iaşi spre Târgu Frumos, a derapat în curbă a lovit cu remorca echipajul de salvare, s-a rotit pe mijlocul şoselei după care a intrat pe contra-sens şi a lovit fatal şi autoutilitara, susţin martorii prezenţi la faţa locului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

70 − = 64