Gabriel Oprea, liderul UNPR, vrea sa introduca votul electoral de la varsta de 16 ani

0
67

Preşedintele UNPR Gabriel Oprea a participat astayi, 29 mai, la Iaşi, la reuniunea zonală a partidului pe Regiunea I Nord Est.
În cadrul reuniunii s-a discutat despre proiectul UNPR de a avea un milion de membri, dar si despre Planul Politic Naţional și direcţiile prioritare pe care partidul le va asuma pentru următorii 5 ani.
Președintele UNPR a subliniat necesitatea majorării salariilor pentru angajaţii din sistemul medical şi pentru cei din învăţământ şi le-a vorbit celor prezenţi despre proiectele partidului pe agricultură, apărare, mediu şi economie.
Trebuie să propunem şi să dezvoltăm proiecte prin care să susţinem agricultura României. UNPR are deja proiectul “Prima fermă”, care încurajează tinerii fermieri să pornească o afacere. Interesul Naţional înseamnă şi limitarea exportului de materie primă şi încurajarea exportului de produse finite. Susţinem creşterea numărului companiilor care produc în ţară”, a precizat Gabriel Oprea.
UNPR este un partid puternic, cu principii solide, construit pe fundamentul patriotismului. În acelaşi timp, UNPR este un partid al generaţiei tinere, cu foarte mulţi membri tineri, pentru care vrem să introducem votul de la 16 ani, dacă tot plătesc taxe de la vârsta de 16 ani. De asemenea, trebuie să sprijinim tinerii prin proiecte precum “Primul loc de muncă”, dar şi categoriile sociale mai puţin avantajate, prin taxa de solidaritate. Vom susţine toate deciziile guvernamentale şi iniţiativele  legislative care sunt în acord cu Planul nostru Naţional, pe care îl vom pune în aplicare în interesul românilor, nu în favoarea unui partid sau a altuia, nu în favoarea unor companii, ci pentru a fi de folos românilor şi României”, a mai spus preşedintele UNPR.
În calitatea pe care o deţin în guvern, de vicepremier pentru securitate naţională, pot să vă asigur că România este un stat sigur, care generează stabilitate și securitate. Noi aşteptăm toţi românii care doresc seriozitate, stabilitate şi securitate, să vină să se înscrie în UNPR”, a declarat Gabriel Oprea.
La reuniunea zonală a Regiunii I Nord-Est au participat parlamentari, preşedinţii organizaţiilor judeţene din judeţele Neamţ, Suceava, Iaşi, Botoşani, Vaslui, Bacău, precum şi aleşi locali ai UNPR.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here