Gheorghe Nichita a intrat cu forta in Primaria Iasi. Politistii locali nu au primit nicio indicatie in privinta infractorului

0
55

Un abuz incalificabil s-a petrecut in urma cu o ora jumate la Primaria Iasi. Primarul suspendat al Iasului, Gheorghe Nichita, a intrat cu forta in Palatul Roznovanu, in ciuda deciziei judecatorilor. Politistii locali, pe sub nasul carora a patruns primarul penal al Iasului, isi frang mainile la aceasta ora, nestiind ce solutie sa adopte vizavi de intrusul pe care le-au slujit mai bine de 12 ani. Nichita a patruns in Primaria Iasi in jurul orei 14.30, fiind adus la bordul unui BMW de culoare neagra. Deocamdata nu se cunosc amanunte cu privire la scopul prezentei sale in incinta institutiei de la conducerea careia a fost suspendat, si nici identitatea persoanelor care il insotesc. In curtea institutiei mai sunt si cateva masini cu nuntasi care a asteapta sa fie lasati pentru sedintele foto. Paradoxul face ca politistii locali nu ii lasa pe motiv ca “sefu’ e in Primarie’, fapt ce denota o crasa ignoranta si slugarnicie fata de cel lasat de judecatori fara nici un drept administrativ. Nichita, lipsit de orice calitate administrativa, a fost lasat sa patrunda in institutia pe care nu o mai reprezinta la momentul actual prin nici o functie, fara sa i se aplice procedura standard a oricarui cetatean.

Cei de la controlul judicar ar trebui sa urmareasca punerea in aplicare a dispozitiei judecatoresti, de suspendare din functie a primarului Nichita. Noua nu ne-a venit nici o hartie oficiala in acest sens, asa ca nu suntem in masura sa luam nici o decizie privind ingradirea accesului in institutie a domnului Nichita“, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

UPDATE. In urma cu putin timp, Nichita a iesit din Primaria Iasi, declarand jurnalistilor prezenti ca a venit la fostul sau birou sa studieze niste dosare. “A trebuit sa imi iau niste analize facute la Arcadia si sa studiez niste dosare asupra continutului carora doream sa fiu informat in conditiile in care voi reveni cat se poate de repede, inapoi in Primarie. Am venit astazi, in zi de sambata, pentru ca nu am vrut sa ma intalnesc cu alti angajati fata de care am interdictie sa ma apropii”, a declarat Gheorghe Nichita, dupa doua ore ci ceva de studiat dosare in “biroul oval”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here