Gheorghe Nichita, audiat la Curtea de Apel. Stenogramele discutiilor dintre Nichita si sefa sa de comunicare, Laura Butnariu

0
67

În dragostea oarbă pentru fosta iubită, edilul orașului Iași dădea ordine controversate, potrivit unor noi dezvăluiri din cel mai fierbinte dosar de la DNA. Primarul municipiului Iași, Gheorghe Nichita (PSD), a ajuns în această dimineață la Curtea de Apel București, unde se va judeca contestația DNA împotriva deciziei Tribunalului de cercetare în libertate. Procurorii îl vor pe edil după gratii, pentru 30 de zile.
Nichita a trimis polițiștii să verifice o societate, la care voia să se angajeze fosta iubită. Totul s-a întâmplat pe 11 februarie 2015, atunci când Adina s-a dus la interviu la Veo World Wide Services. A doua zi, edilul a ordonat Poliției verificarea firmei.
11 februarie 2015. Gheorghe Nichita discuta cu Laura Butnariu, sefa in cadrul Biroului de Cuminicare si “prietena” angajata de Nichita pentru amanta sa, despre posibila angajare și era îngrijorat.
Nichita: E la interviu!
Laura: Unde?
Nichita: La o firmă de import-export.
Laura: Bineînţeles că n-are nici o reuşită, ce crezi c-o să facă, o să arunce ăla cu banii? N-o mai văzut angajaţi? Să fim serioşi!
Nichita: Companie austriacă şi sediul de firmă e la Bucureşti şi are un punct de lucru la Iaşi.
„Lași o somație!”

12 februarie 2015. Șeful de serviciu Ștefan Avîrvarei i-a ordonat, la ora 11.27, polițistului local Lucian Vasile Vieru să plece cu mașina instituției și să verifice societatea la care a dat interviu Adina. Ofițerul superior i-a spus agentului ce să facă. Avîrvarei: Cu maşina?

Vieru: Da, da, cu BJD.
Avîrvarei: Când termini acolo te duci în capăt la Păcurari, după rond, undeva înainte de Iveo, lângă Be you, pe acolo, tre’ să fie o clădire de birouri, Rewo.
Vieru: Bun, şi acolo ce tre’ să fac?
Avîrvarei: Laşi o somaţie la clădirea aia, vezi a cui e, cine-i proprietar.
Vieru: Hai că mă duc acuma, cobor Copoul şi mă duc… deci, la Rewo mă duc şi-i las o invitaţie.
„Am lăsat o hârtie!”

12 februarie 2015. Gheorghe Nichita l-a contactat, la ora 14.23, pe Ştefan Avîrvarei pentru a-i fi comunicat rezultatul verificărilor efectuate de lucrătorii Poliţiei, însă acesta nu i-a putut oferi edilului decât câteva date parţiale.

Nichita: Ai verificat, ai găsit?
Avîrvarei: Am fost, am lăsat o hârtie, dar din verificările care le-am mai făcut, clădirea e făcută de o divizie de investiţie a Volksbank Austria.
Nichita: Da, măi, şi ai aflat ceva de Veo World Wide ăsta?
Avîrvarei: Păi nu, deocamdată nu.
Nichita: N-ai aflat nici la Bucureşti, telefoane ceva, n-ai aflat nimic, nu?
Avîrvarei: Deocamdată nu, sper până deseară să am o listă, să vă trimit măcar un mail, ceva, scrie evz.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here