Programul complet al festivalului Hangariada 15-17 Mai

0
90

Organizatorii celui mai așteptat festival de artă și zbor – Hangariada – au anunțat astăzi programul complet pentru toate cele trei zile ale weekend-ului 15-17 Mai.
HANGARIADA este singurul festival outdoor din România care îmbină arta nonconformistă cu pasiunea pentru zbor. În weekend-ul 15 -17 Mai va avea loc a 5-a ediție a festivalului la Iași, pe Aerodromul ”Alexandru Matei”. Cele 3 zile ale festivalului vor fi pline de activitati aviatice, salturi cu parașuta, concerte, spectacole de teatru și activități artistice neconvenționale. De asemenea, Hangariada este singurul eveniment aeronautic din Iași inclus în 2015 de Aeroclubul României în calendarul oficial al evenimentelor aeronautice naționale și internaționale.
Festivalul are ca scop crearea unui spațiu dedicat oamenilor cu deschidere spre frumos, spre artă, oameni care au o minte „deslușită” și idei revigorante.
HANGARIADA are ca obiectiv promovarea activităţilor creative, recreative şi sportive, desfăşurate în aer liber pentru toţi pasionaţii de zbor, artă şi mişcare, evenimentul fiind o provocare pentru public – indiferent de vârstă.

Vineri – 15 Mai – accesul va fi permis începând cu ora 13:00, târgul de artă având ca oră oficială de deschidere 13:30. Activitățile aviatice vor debuta la ora 14:00: salturile cu parașuta, zborurile cu avionul, balonul sau planorul și acrobațiile desfășurându-se până la ora 19:00.
Muzica va răsuna în spațiul Aeroclubului începând cu ora 17:00, DJ-ii Dru, Tudor G și Evolve pregătind scena pentru Zekarjah, Power pe Vinil, AFO, DJ Zo și maeștrii stilulului și sunetului distinct de breakbeat – Șuie Paparude.
Petrecerea va continua până dimineață, alături de SIBTR și NUVĂD, ce vor oferi publicului un mix electrizant de muzică techno, jackin’ house, deep house, electro şi progressive.
Sâmbătă – 16 Mai – Hangariada își va deschide porțile la ora 10:00, cu activități artistice și sportive. Spectacolele aviatice vor putea fi admirate pe întreg parcursul zilei, începând cu ora 12:00, protagoniștii acestora fiind Blue Wings și Hawks of Romania.
Pe tot parcursul zilei, până la ora 19:00, participanții se vor putea bucura de o varietate de activități artistice, culturale și sportive: expoziții, workshop-uri, ateliere, jocuri, concursuri, terenuri de sport și competiții sportive.
Atmosfera de seară va fi pregătită din cursul după amiezii de Keeble, Hashezen și Micro, urmând ca, începând cu ora 20:30, pe scena din hangarul Aeroclubului să urce DJ Sauce, Frații Grime, Argatu, K-Lu și Subcarpați – cea mai cunoscută trupă de hip-hop din zona de muzică indepedentă. Petrecerea va continua până dimineața cu Frosten și Andu, ce vor mixa pe influențe electro house, dubstep și trap.
Duminică – 17 Mai – Ultima zi de festival debutează cu o competiție sportivă – Cupa Hangariadei la mini-fotbal, competiție ce își va premia câștigătorii la ora 15:00. Ca și în celelalte zile ale festivalului, spectacolele aviatice vor putea fi admirate pe întreg parcursul zilei, iar salturile cu parașuta și acrobațiile cu planorul vor umple cerul Hangariadei până la ora 19:00.
Ultima zi de festival oferă și un spectacol cultural inedit: piesa de teatru ”Aeroport”de Ștefan Caraiman va fi jucată în hangarul Aeroclubului, avându-i ca protagoniști pe actorii Oana Miron și Octavian Jighirgiu.
Imediat după spectacol, partcipanții sunt invitați la after party cu Texcus, Alex Floyd și Damage, trei DJ plini de energie ce vor face ca ultima seară a festivalului să fie una de neuitat.
Accesul publicului este gratuit până la ora 19:00. La toate activitățile programate începând cu ora 19:00 (concerte, after party, teatru) accesul se face doar în baza biletelor sau abonamentelor, după cum urmează:
Abonament pentru toate cele trei zile: 58 lei (achiziționate în avans, până pe 14 Mai) sau 70 lei – dacă sunt achiziționate la locație
Bilete pe zile: 30 lei pentru Vineri, 15 Mai / 30 lei pentru Sâmbătă, 16 Mai / 25 lei pentru Duminică, 17 Mai
Biletele și abonamentele pot fi achiziționate online, pe site-ul www.eventim.ro și din locațiile partenere: Cafeneaua Red Pipes, Teo’s Cafe , The Trumpets și sediul Stud Pass din Iulius Mall.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here