Grobianismul ridicat la rang de lege de primarul liberal al Iaşiului!!!

0
65

Şedinţa ordinară a Consiliului Local Iaşi, din data de 31 august 2020, a reprezentat, dacă mai avea cineva vreo îndoială, dovada supremă a grobianismului şi imposturii ridicată la rang de lege. Astfel, primarul liberal Mihai Chirica, aflat într-o vizibilă stare de tulburare şi nervozitate din motive ştiute doar de domnia sa, a trecut la o serie de atacuri suburbane împotriva colegului social – democrat din Consiliul Local Iaşi, juristul Gavril Mihai-Liviu, aruncând asupra sa etichete nepermise: agent sovietic, agent de propagandă bolşevică, vită slinoasă şi alte asemenea invective.

Delirul celui mai mare coşmar al Iaşiului din ultimii 30 de ani, şi aici mă refer la Chirică Mihai, nu s–a oprit doar la ofensarea colegului nostru în cel mai incalificabil mod, ci a continuat şi în ceea ce priveşte lista propusă de PSD pentru scrutinul din data de 27 septembrie 2020, vorbind despre toţi colegii noştri ca fiind „o adunătură cu mari probleme  în stăpânirea limbii române”.

 Aceasta declaraţie vine în contextul în care, nu cu mult timp în urmă, într-o conferinţă susținută în faţa Primăriei Iaşiului, cu ocazia depunerii propriei sale candidaturi, primarul liberal Chirică s–a autodenunţat public declarându-se cel mai mare susţinător şi  protector al analfabetismului din oraş, semnând, astfel, o soartă nedreaptă pentru o veritabilă capitală culturală.

 Nu cunoaştem cu exactitate motivaţia acestor atacuri suburbane iniţiate de primarul liberal Chirică. Cunoaştem însă dezgustul pe care ni l-a creat acest primar care se remarcă, din ce în ce mai mult, prin discursuri patriotarde, încercând, cu disperare, să apară în postura unionistului care luptă pentru latinitate şi România Mare. În realitate însă, doar un individ subţirel în educaţie, care nu a demonstrat nimic până în acest moment, un om conflictual şi dictatorial căruia i s–a creat de către „aplaudacii” de serviciu din jur un cult al personalităţii asemănător celor mai oribile dictaturi şi dictatori.

Aceasta este faţa reală a primarului liberal „Chirică”,  un personaj care  va rămâne în istoria Iaşiului la pagina de erată !!!

Deputat Circumscripţia Iaşi, Bogdan Petru Cojocaru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here