Patru zile de concerte, sesiuni sportive și teatru, la Palas

0
58

 

Fie că ești o fire artistică sau îți place să faci sport în timpul liber, la Palas găsești evenimente pentru toate gusturile. Vino să asculți operele unor compozitori celebri, care au schimbat lumea muzicii și care au inspirat mii de oameni sau participă la sesiunile sportive organizate de World Class!

„Nunta lui Figaro”, „Scara de mătase”, „Cavelleria rustica”, „Quartettsatz în do minor” și concerte corale se vor auzi timp de patru zile în Amfiteatrul Palas. Filarmonica de Stat „Moldova” Iași aduce în fața publicului mai multe opere consacrate din istoria muzicii. Miercuri, 2 septembrie 2020, de la ora 19.00, Cvartetul de coarde AD LIBITUM va susține un concert cameral, iar joi și vineri, tot de la ora 19.00, sub bagheta dirijorului Radu Popa, orchestra simfonică te va încanta prin creațiile lui Mozart, Beethoven și alți compozitori renumiți în întreaga lume. Sâmbătă, 5 septembrie, alături de dirijorul Bogdan Cojocaru, corul academic „Gavriil Musicescu” va interpreta  „Bucură-te, Marie!”, de la ora 19.00.

Duminică, iubitorii de teatru sunt așteptați tot în Amfiteatrul Palas! Actorii Ateneului Național din Iași o vor aduce, de la ora 10.00, pe „Cenușăreasa”, care le va povesti copiilor prin ce provocări a trecut pentru a-și întâlni prințul. Seara, cortina se ridică pentru piesa „Dineu cu proști”, de la ora 19.00. Accesul la spectacol se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat online, pe www.ateneuiasi.ro, la casieria instituției culturale sau direct la locație, cu o oră înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Întâmpină toamna cu un corp bine lucrat! Reprezentanții World Class te așteaptă miercuri și vineri în parcul Palas, cu exerciții de tonifiere și echilibru. Vino să faci mișcare în aer liber și profită de ultimele zile călduroase!

Până miercuri, 16 septembrie, în Atriumul Palas poposește târgul pentru școală Excelsior. Caiete, cărți, seturi de creioane colorate și alte rechizite, care nu trebuie să lipsească din ghiozdanul unui învățăcel, te așteaptă să îți pregătești copilul pentru noul an școlar.

Petrece-ți începutul de toamnă cu evenimente speciale, la Palas!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

92 − 84 =