Grup de lucru la Prefectura Iasi, pentru analiza situatiei presedintelui CJ Iasi, Cristian Adomnitei. Termen de 48 de ore pentru comunicarea masurilor administrative

0
77

In aceasta dimineata, 18 mai 2015, la ora 8.21, la Instituţia Prefectului judeţului Iaşi a fost inregistrata comunicarea Curţii de Apel Iaşi, prin care se face cunoscută Încheierea nr 84/14 mai 2015, pronunţată de către judecătorul de drepturi şi libertăţi în dosarul cu nr. 3195/99/2015, privind dispunerea măsurii preventive a arestului la domiciliu în privinţa lui Cristian Mihai Adomniţei, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.
In urma acestei comunicari, la nivelul Instituţiei Prefectului s-a constituit imediat un grup de lucru format din cinci funcţionari din cadrul Serviciului Juridic, cu misiunea de a analiza conţinutul documentelor comunicate de către instanţă şi de a propune măsurile adecvate.
Termenul de soluţionare a lucrării a fost stabilit la cel mult 48 de ore, calculat potrivit prevederilor Codului de Procedură Civilă. Până la soluţionarea finală a lucrării, Instituţia Prefectului nu va face niciun fel de referiri publice la conţinutul dosarului sau la soluţia preconizată”, a precizat prefectul Dan Carlan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here