Grupul Editorial Corint lanseaza la Iasi cele mai noi titluri despre regalitate

0
64

Editura Corint și Librăria Cărturești din Palas Mall vă invită la Iași la o dublă lansare regală, sâmbătă, 30 noiembrie, ora 17:45. Avem onoarea de a vă prezenta cele mai recente titluri din portofoliul editurii, titluri care s-au situat în topul preferințelor cititorilor de la Târgul de Carte Gaudeamus, desfășurat în perioada 20-24 noiembrie la București:

·         Ultimele convorbiri cu Regele Mihai I de Bogdan Șerban-Iancu

·   Lumea Majestății Sale. Jubileul Custodelui Coroanei Române, volum jubiliar coordonat de Alexandru Muraru și Daniel Șandru

La eveniment participă Daniel Șandru și Bogdan Șerban-Iancu, care vor oferi autografe la finalul lansării.

Evenimentul se va desfășura în prezența Majestății Sale Margareta și a Alteței Sale Regale Principele Radu, precum și a Alteței Sale Regale Principesa Sofia.

Despre Ultimele convorbiri cu Regele Mihai I de Bogdan Șerban-Iancu

În convorbirile sale cu jurnalistul Bogdan Șerban-Iancu, regele oferă informații inedite despre colecția sa de jeepuri, pasiunea sa pentru avioane, vacanțele petrecute în afara țării, obiceiurile Familiei Regale de la castelul Săvârșin și relația sa specială cu armata română.

„Acest ultim volum de dialoguri întregește, sper, portretul ultimului Rege, ultimului Mareșal, ultimului mare om de stat al României. Citiți-l! La final, adresați-i, vă rog, o rugăciune de mulțumire. El s-a rugat zilnic pentru Țară.” Bogdan Șerban-Iancu

Despre Lumea Majestății Sale. Jubileul Custodelui Coroanei Române, volum jubiliar coordonat de Alexandru Muraru și Daniel Șandru

Anii 2019 și 2020 marchează, deopotrivă, două date semnificative pentru regalitatea românească și dinastia națională: Jubileul Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române. În martie 2019 s-au împlinit șapte decenii de la nașterea sa, iar în ianuarie 2020 se vor împlini trei decenii de la venirea definitivă, pe pământ românesc, a viitoarei suverane.

Majestatea Sa Margareta – prima femeie aflată la conducerea Casei Regale a României, a Dinastiei și a Familiei Regale autohtone, suverană și custode al Coroanei Române, fiică de suveran al Regatului României, nepoată a monarhilor noștri Carol al II-lea și Regina-mamă Elena a României, precum și strănepoată a suveranilor României Mari, auguștii Ferdinand I și Maria – este, prin statut, misiune și destin, o personalitate unică a României contemporane și un reper al regalității europene.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here