Grupuri de huligani distrug bancile din Iasi. “Iaşul este un oraş de intelectuali, de oameni educaţi, şi noi vom pastra ceea ce ne trebuie”

0
56

Pe fondul unei campanii huliganice de distrugere a băncilor şi a altor tipuri de mobilier urban din municipiul Iasi, primarul interimar, Mihai Chirica, a avut, astazi, un discurs ironic la adresa „orasului de intelectuali” la carma caruia se afla. Ironia a mers si mai departe, edilul sustinand ca huliganii vor fi prinsi de agentii Politiei Locale.
Au început să fie distruse şi cine le distruge le va plăti. Huligani, probabil că sunt, şi în loc să protejeze bunul public, al nostru (ori suntem huligani ori nu mai suntem! Cum adica sa-l protejam daca suntem huligani?!n.r.), îl vandalizează. Nu ştiu ce le fac băncile de pe zona Copou, de le rup ştacheţii. Noi nu ne raportăm la asta. Iaşul este un oraş de intelectuali (!?), de oameni educaţi(!?) şi, cu siguranţă vom pastra ceea ce ne trebuie. Avem si uscaturile noastre, dar Politia Locala isi va face cu siguranta misiunea”, a dat asigurari Chirica, cu un zambet mefistofelic in coltul gurii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here