Hair Beauty Show ESTEL Collection 2020 – un adevarat maraton inedit de culoare si tendinte, organizat pentru prima data in Iasi!

0
52
Pe 13 noiembrie 2019  ESTEL Romania – parte a conceptului inovator de styling si ingrijire a parului, recunoscut la nivel mondial  – va invita la un beauty show internatinal, de anvergura.

Pentru prima data, echipa artistica ESTEL Pofessional a ales sa aduca la Iasi un eveniment unic, o prezentare de moda la care si-au anuntat prezenta stilisti de top din Rusia, Ucraina si Polonia.

 
 Evenimentul-maraton va aduce in prim-plan o explozie de culoare – tendintele anului 2020 –  dar si maiestria celor care se pozitioneaza printre cei mai buni hairstilisti din lume.
 Intreg show-ul este gandit ca un MasterClass Hair&Beauty dar si ca o oportunitate unica pentru fiecare persoana de a descoperi frumusetea unica prin interactiunea directa cu artistii de renume mondial.  Nu vor lipsi shooting-urile, sfaturile practice dar si produsele de top.
In Colectia ESTEL 2020, tehnica impecabilă și experiența sunt combinate cu creativitate, curaj artistic și cele mai noi tendinte in coloristica și hair styling.
Evenimentul de pe 13 noiembrie se va desfasura la Centrul Agora, Soseaua Nationala nr.115, incepand cu ora 16:00.  
Programul evenimentului prevede:
• Demonstrarea a mai mult de 25 de look-uri
• Fourchette si Networking cu creatorii colecției – TOP stilistii Estel
• Estel Dance Party invitat special:  Feli & Band
“Estel SVX Group” SRL – distribuitorul oficial in România al Companiei “Unicosmetic” SRL, producătoare produse cosmetice profesionale pentru păr, marca ESTEL Professional. Produsele noastre sunt destinate saloanelor de frumusete, stiliștilor profesioniști, dar oferim și o gamă largă de produse de îngrijire a părului în condiții casnice, menite să prelungească  și să mențină efectele procedurilor și tratamentelor de salon.
 Estel Professional este un partener de încredere al Hairstylistului. O companie ce oferă produse de calitate recunoscută la nivel mondial, cu un concept inovator și abordare remarcabilă. Brandul Estel oferă o gamă completă de produse profesionale de îngrijire a părului, vopsire și styling. Compania “UNICOSMETIC” are o rețea de distribuire larga in toate regiunile de Rusia, Letonia, Lituania, Germania, Polonia, Austria. Suntem distribuitorii oficiali ai mai multor branduri de cosmetice și produse din domeniul Beauty, precum brandul francez de produse pentru manichiură și nails art Didier Lab.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

48 − = 43